Betelt a pohár! Kitálalt Berkiről Hódi Pamela

Nagyon komoly, amivel megvádolta.

“Én csak szembesülök a hazugságokkal, és azzal a ténnyel, hogy mekkora hazugságban éltem 5 éven keresztül. Az én hibám? Igen! Az enyém. Hinni akartam…” – kezdi Pamela abban a hosszú posztban, amit már nem bírt magában tartani az utóbbi napok, hetek történései miatt.

„Elhagytam, mert nem tudtam rá férfiként nézni, elhagytam, mert minden mozdulata és szava hazugság volt, elhagytam, mert a tisztelet és becsület fogalma nem létezik számára, lehet az barát, család, üzlettárs, idegen!…”

„Végig viszem es erős maradok, mert vannak céljaim! Boldog szeretnek lenni, es ha ehhez az kell, hogy minden heten kiadjam magamból azt ami bennem van, akkor minden heten leirom az igazságot!

És van még bőven a tarsolyában, hiszen ez csak a töredéke lehet annak, amit tud:

„Sokszor megfordul a fejemben, hogy kitalálok mindenről, es elmondom ki is az a férfi akit egy női műsorba ültetnek be, mint műsorvezető, ki az a férfi, aki büszkén mutogatja a lányát a közösségi oldalain, ki is az a férfi akivel bárki üzletet akar kötni, de az én idom meg nem jött el! Van szívem es nem felejtem el, hogy a lányom édesapja!…” – írta Pamela, de posztja végére sokat sejtetően odaírta: Pamela nem néma

forrás

Szólj hozzá

admin