1

Beültünk a párommal egy étterembe, de az, ami ott történt, kiverte nálam a biztosítékot!

Merem állítani, hogy a legrosszabb éttermes élmény! Az A******** úton a K***** étterembe ajándékba kaptunk két kupont, és legalább egy hónappal előtte lefoglaltam egy asztalt, mert fontos volt az a nap számunkra. A pincér közli, hogy semmilyen foglalást nem lát. Nagy nehezen leültettek minket, majd megkaptuk a menüt. Mivel a pincér nem ajánlotta a tapas tálat, kértünk két levest, egy eperkrémlevest és egy gulyáslevest.

 

A gulyásleves egész ehető volt, az eperkrém ehetetlen, de lehet attól ment el az étvágyam, hogy a pincérhölgy evés közben kérte el a bónuszokat, úgyhogy kvázi kanállal a számban kutattam a lapokért a táskámban. Rá egy perce megkaptuk a számlát is, amit nem értek miért nem ért rá a végén, hiszen mást is rendeltünk utána. Mindeközben a mellettünk lévő párosnak megmutatta a pincér tapas tálat, ami szikkadt májkrém,sajt és szalámi volt, de olyan flegma volt a pincér, hogy az úriember felemelt hangon felszólította, hogy a milyen pathé ez kérdésre nem az a helyes válasz, hogy ‘hát milyen lenne, normál”, hanem az, hogy libamájas. Másodiknak rosé kacsamellet kértünk ruccola salátával, de sajnos közölték, hogy elfogyott a ruccola, így hát fejes salátát kaptunk, extra feltéttel, homokkal.

 

 

A kacsa szinte hápogott, annyira véres volt, de legalább annyira sótlan is. Az asztalon se só, se bors. Gondoltam kérek majd a pincértől, de ő eltűnt valamerre. Nagy nehezen leküzdöttük salátát és eljött a túrógombóc ideje, ami talán az egyetlen elfogadható étel volt. A vacsora végére pedig párom alig várta, hogy felálljon, mert egy vékony párna sem volt a faszékeken, ami szoknyában elég kellemetlen tud lenni. Összegezve; aranyos lenne a hely, de ezzel a szakáccsal és felszolgálói brigáddal csak egy luxusba csomagolt gagyi kifőzde.

 

forrás:facebook

Szólj hozzá

admin

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.