0

Bor­za­lom a német fő­vá­ros­ban, ál­do­za­tokká vál­tak a gya­nút­lan ma­gyar lá­nyok

A fi­a­tal nők ön­ként men­tek Ber­linbe, de ve­szé­lyes mun­ká­juk­kal csak fő­nö­keik jár­tak jól.

 

Hat embert vádolnak azzal, hogy bűnszervezet tagjaiként magyar lányokat futtattak Berlinben – közölte a Heves Megyei Főügyészség az MTI-vel.

A közlemény szerint a vádlottak tizenkét nőt szerveztek be, akik vállalták, hogy a német fővárosban, a Kurfürstenstrassén prostituáltnak állnak.

Berlinben a lányoknak az őket futtató két testvér – az első- és másodrendű vádlott – meghatározta, hogy az adott utcaszakaszra hol, mikor álljanak ki, milyen szolgáltatásért, mennyi pénzt kérjenek, sőt még azt is, hogy az egyes szolgáltatásokra mennyi időt szánjanak.

Mindvégig szoros felügyelet alatt tartották a nőket, és a napi bevételükbőlúgynevezett “leadót” fizetettek velük. Az ügy negyedrendű vádlottjának, egy 36 éves férfinek a feladata elsősorban a napi teendők ellátása, a főzés, a takarítás, a lányok kiszolgálása volt. A tettesek 2017 júniusáig mintegy 225 000 euró (69 millió 750 ezer forint) bevételre tettek szert.

A Hevesi Járási Ügyészség négy vádlottnál fegyházbüntetés kiszabását kérte, továbbá azt, hogy a bíróság közülük egyeseket sújtson részleges vagyonelkobzással. Az ötöd- és hatodrendű vádlottnál az ügyészség próbaidőre felfüggesztett börtönt, valamint pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vagyonelkobzás mellett.

forrás

 

 

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.