BOROS LAJOS: DAGANATOK LEHETNEK A TESTEMBEN, ÉS KÉPTELEN VAGYOK HÍZNI ÉS EZ MÉG NEM MINDEN

Nem kapott jó híreket a kórházban Boros Lajos. A legendás rádiósnak egyre jobban fogynak a vörösvérsejtjei, emiatt pedig daganatra gyanakodnak az orvosai.

Boros Lajos még január végén került kórházba. Akkor a szívével kellett műteni, kapott egy okos-pacemakert, ám kiderült, hogy nem csak ez volt a baj. A szívbillentyű-elégtelensége mellett cukros is, és egyre jobban fogynak a vörösvérsejtjei.



– Csak úgy szöknek ki belőlem ezek a kis vörös elvtársak. Ennek az okát egyelőre nem lehet tudni, az orvosaim a tünetekből daganatra gyanakodnak. Nem mondom, hogy nem ijesztett meg az újabb diagnózis, de az nyugtat, hogy tudom, a legjobb kezekben vagyok – magyarázta a Ripostnak Boros Lajos, aki hozzátette, csak a biopszia eredménye után tudja majd meg pontosan, mivel áll szemben.

A rádiósra egyébként biztosan vár egy újabb műtét, ugyanis a szívproblémáira nem jelent végleges megoldást a pacemaker. Igen ám, csak ahhoz, hogy meg lehessen operálni, híznia kell, ez viszont nem igazán megy neki. Három hét telt el, és még egy kilót sem sikerült felszednie.

forrás

Szólj hozzá

admin