BOROS LAJOS: DAGANATOK LEHETNEK A TESTEMBEN, ÉS KÉPTELEN VAGYOK HÍZNI ÉS EZ MÉG NEM MINDEN

Nem kapott jó híreket a kórházban Boros Lajos. A legendás rádiósnak egyre jobban fogynak a vörösvérsejtjei, emiatt pedig daganatra gyanakodnak az orvosai.


Boros Lajos még január végén került kórházba. Akkor a szívével kellett műteni, kapott egy okos-pacemakert, ám kiderült, hogy nem csak ez volt a baj. A szívbillentyű-elégtelensége mellett cukros is, és egyre jobban fogynak a vörösvérsejtjei.

– Csak úgy szöknek ki belőlem ezek a kis vörös elvtársak. Ennek az okát egyelőre nem lehet tudni, az orvosaim a tünetekből daganatra gyanakodnak. Nem mondom, hogy nem ijesztett meg az újabb diagnózis, de az nyugtat, hogy tudom, a legjobb kezekben vagyok – magyarázta a Ripostnak Boros Lajos, aki hozzátette, csak a biopszia eredménye után tudja majd meg pontosan, mivel áll szemben.

A rádiósra egyébként biztosan vár egy újabb műtét, ugyanis a szívproblémáira nem jelent végleges megoldást a pacemaker. Igen ám, csak ahhoz, hogy meg lehessen operálni, híznia kell, ez viszont nem igazán megy neki. Három hét telt el, és még egy kilót sem sikerült felszednie.

forrás

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Szólj hozzá

admin