0

BORZALOM, AMI DEC.25-ÉN TÖRTÉNT! A NAGYMAMÁNÁL VOLTUNK, MIRE HAZAÉRTÜNK KIPAKOLTÁK AZ EGÉSZ HÁZAT, MÉG AZ ÉGŐKET IS KICSAVARTÁK EZEK AZ ALJAS EMBEREK. KÉRLEK SZÉPEN SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI ŐKET!

Egy rémálommá volt számunkra az idei karácsony. Újkígyóson lakunk egy csendes utcában, ahol soha semmi nem történik. Ezúttal viszont megtörtént, amire talán sosem lehet eléggé felkészülni.

 

Kérünk szépen minden segítőkész, jóravaló embert, hogy egy megosztással segítsen megtalálni azt a 2 férfit, aki még az izzókat is kicsavarta a foglalatból otthonunk kirablása során. MINDENT elvittek, ami pedig nem volt számukra érdekes, összetörték, teljesen tönkre tették, amíg a nagymamánál voltunk Mezőmegyeren.


Elvitték az évek óta gondosan megspórolt 500 ezer forintunkat, amit idén szerettünk volna a háztető felújítására fordítani. A labradorunknak patkány mérget adtak, akit már nem sikerült megmentenie a helyi állatorvosnak. Hogy létezhetnek ilyen kegyetlen emberek??

A 2 rabló viszont elkövetett egy hatalmas hibát. Ma délelőtt Budapesten eladták a 2 hete, karácsonyra vásárolt TV-nket, amit sikerült beazonosítani sorozatszáma alapján, és a vevő, aki nem szeretné felfedni személyazonosságát pontos leírást adott az egyik ‘úriemberről’!

180cm magas, barna bőrű, barna szemű, átlagos testalkatú férfiról van szó, akit Csoki néven szólított a társa. Csokinak a torkára volt tetoválva az alábbiakban látható minta.

(A kép csak illusztráció.)


Akinek a megosztásával sikerül megtalálni és beazonosítani Csokinak nevezett férfit, 100.000 Ft nyomravezetői díjat ajánlunk fel. Legyetek kedvesek segítsetek, amíg túl nem adnak potom pénzért mindenünkön!

Hálás Köszönettel,
B. T. Mária – forrás

Ha bárkinek van valamilyen információja a rablás körülményeiről vagy a rablók személyazonosságáról, kérem azonnal értesítse a rendőrséget az alábbi elérhetőségek valamelyikén!
Ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.