Botrány a palotában: Meghannek szó szerint büdös volt az esküvő!

Kiderült, már Harry herceg és Meghan Markle esküvője előtt kitört a botrány a királyi háznál, és épp a mennyegző miatt! Az arának ugyanis szó szerint büdös volt az esküvő – legalábbis annak helyszíne!

Meghan olyannyira áporodottnak találta ugyanis az esküvő helyszínéül szolgáló Szent György kápolna levegőjét, hogy előírta volna: tegyenek légfrissítőket az ódon falak közé, hogy elviselhetővé váljon a szag odabenn.

A windsori kastély – mely az uralkodói família egyik rezidenciája – kápolnája a brit királyi család ünnepi eseményeinek helyszíne, a Windsor-ház – melynek tagja, II. Erzsébet ül a trónon – legendás uralkodóinak, és a múlt nagy királyainak nyugvóhelye. Nem csoda hát, hogy a Buckingham palota és maga a királynő is kiakadt az ötleten, hogy kézi illatosítókkal fújjanak szét parfümöt vagy légfrissítőt a szent falak között, mielőtt a vendégek megérkeznek – írja a The Daily Mail.

Meghant Károly herceg kíséri az oltárhoz a Szent György kápolnában esküvője napján

Az ötlet végül a palota hagyományőrző szervezőinek ellenállásán meghiúsult, de a család ügyeit jól ismerő informátor az angol lapnak azt mondta: Meghan azóta is diktátorként viselkedik a palotában, és amit akar, azt általában meg is kapja – persze úgy tűnik, az illatosítók kivételével!

forrás

Szólj hozzá

admin