1

Botrányos adás: Havas lemucikázta Kálmán Olgát – videó

Szürreális pillanatoknak lehettek a nézők a szemtanúi, amikor Havas Henrik Kálmán Olga műsorában szerepelt az este a Hír Tv műsorán. A műsorvezető először szerepelt képernyőn azóta, hogy Baukó Éva és más nők szexuális zaklatással vádolták meg őt, és így távoznia kellett az ATV-től, mert a botrány miatt nem hosszabbították meg a szerződését.

Havas ezúttal is cáfolta, hogy bárkit zaklatott volna, és politikai indokokat sejt az ügy mögött. A beszélgetés akkor vesz elképesztő fordulatot, amikor Havas „mucikámnak” nevezte Kálmán Olgát, majd még furcsábbá vált az interjú.

Havas aziránt érdeklődött, hogy emlékszik-e Kálmán Olga, mit mondott neki, amikor először felkereste az interjú kapcsán.

– Te mocskos disznó…együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban – idézte fel Havas az állítólagos beszélgetésüket, amit Kálmán Olga mindvégig tagadott.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. vEGRE CSAJOK A HANYÁST NEM SZEGYELLIETEK..iDEJE ELMONDANI… ÉS TI FELESEGEK MIT SZOLTOK HOZZA A FERJITEK HOGY VISEKEDNEK,?,,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.