0

Csak egy szelfit akart készíteni, felkavaró, amit a háttérben felvett a lány

“Az a csoport csak egy pontra mutogatott…”

Egy csoport 25-30 év közötti fiatallal, akik az ausztráliai MacKenzie vízesésnél kirándultak.

A 24 éves Anneka Bading is ott volt barátaival a vízesésnél, de a lány nem tudta, hogy a közelében valaki aznap meg fog halni. Anneka és barátai éppen fürödtek és felvételeket készítettek a mobil telefonjukkal, amikor sikítást hallottak. A hang a mögöttük lévő 10 fős társaságtól jött.

– Már a mélyvízben voltunk, amikor az a csoport csak egy pontra mutogatott a vízben,  mondta Anneka a Stawell Times-nak.

A lány csak néhány másodperc múlva értette meg, hogy pontosan mi is történik – egy férfi épp a fulladás küszöbén volt. Egy férfi beugrott a vízbe, hogy segítsen a bajba jutott fiún de azt mondta, a víz túl mély volt és nagyon erős volt A környéken lévő emberek mindannyian megpróbálták hívni a mentőket de nem volt térerő így segítség nélkül maradtak..

Anneka nagyon idegesen ment haza aznap. A lány rajta volt egy barátja által készített felvételen, amin látható hogy a háta mögött lévő férfi fuldoklik.

A lány elmondta a Stawell times-nak, milyen jó lenne, ha sokkal jobb lenne a környéken a térerő. Így meg tudnák előzni a hasonló baleseteket.

-Egyszerűen nem tudjuk elképzelni sem, milyen ereje van a víznek. Ez a nap jól végződhetett volna. – mondta Anneka Bading.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.