Cseke Katinka kitálalt: szerelmi kapcsolata volt Pindroch Csabával, és még ez is történt:

Budapest — Két évig együtt éltem Pindroch Csabával – dobta be a legnagyobb természetességgel és lazasággal egy tévés beszélgetés közben Cseke Katinka (46), mintha ez korábban ismert lett volna.

A népszerű színészek még főiskolás korukban szerettek egymásba, kapcsolatuk két tanéven át tartott, azóta az élet más irányt vett, mindketten megházasodtak, gyermekük született. Katinka Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorának felvételén vallott a színpadi csókról és titkos románcáról. A beszélgetés hétfőn kerül adásba.

– Nekem csak így jöttek a férfiak az életembe. Pindroch Csabival két évig együtt jártam, együtt éltem. Addig csókolóztunk a főiskola első két évében, hogy két évig együtt éltünk utána – vallotta be mindenki legnagyobb meglepetésére a FEM3 csatornán a Jóban Rosszban színésznője. Pindroch Csabával (45) végül szakított, és azóta nem is sodorta össze őket az élet.

Pindroch Csabát romantikus viszony fűzte egykori osztálytársához. Később mindketten szülők lettek /Fotó: TV2

– Én annyira ösztönös lény vagyok, hogy ha nálam első pillanatban ott a szikra, akkor az olyan is lesz. Ha nem, akkor tőlem kaparhat hat hónapon keresztül a próbán, engem az nem érdekel. Akkor jön az a bizonyos színpadi csók – magyarázta Katinka még a műsor folyamán, miként képes lángra lobbanni egy szerelmes darab közben.

Megkerestük Cseke Katinkát, hogy megpróbáljunk többet megtudni kapcsolatáról Pindroch Csabával, de a tőle megszokott diszkré­cióval találtuk szemben magunkat.

– Igen, a harmadik, negyedik osztályban valóban jártunk, a színpadon is csókolóztunk, voltak ilyen helyzetgyakorlatok, de Csabával már húsz éve nem tartjuk a kapcsolatot – nyilatkozta röviden a színésznő, többet ­pedig nem árult el a románcról.

Mindketten máshol találták meg a boldogságot

Pindroch és Cseke 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Marton László osztályában. Pindroch Csaba 2006-ban vette el feleségét, két évvel később pedig megszületett kislányuk, akit két kisfiú követett. Katinka nem sokkal a főiskola után férjhez ment Patonai Norbert táncművészhez, 2001-ben megszületett lányuk, Panna, de később felbontották házasságukat.

forrás

Szólj hozzá

admin