Csodásan mutatott be a ráknak a 17 éves lány

Andrea Sierra átlagos 17 éves középsikolás volt, szabadidejében szeretett modellkedni. Februárban egy, a nyakán lévő csomó miatt, vitte orvoshoz az anyja, amiről kiderült, hogy rákos daganat.

“Semmi tünetem nem volt, egészen addig, amíg egyik reggel arra ébredtem, hogy talán elaludtam a nyakam. Megtapogattam és egy elég nagy dudort éreztem rajta” – mesélte a Buzzzfeednek a tini.

Andrea 13 éves kora óta imád modellkedni

Az orvosok két tumort is találtak, egyet a nyakán, egy másikat pedig a mellkasában. A kettes stádiumú Hodgkin lymphomáról szóló diagnózis megváltoztatta Andrea életét.

A hosszadalmas kezelések miatt kimaradt az iskolából, anyja pedig arra bíztatta, hogy szabadidejében továbbra is modellkedjen, hiszen ez volt a kedvenc elfoglaltsága 13 éves korától kezdve.

Rengeteg frizurát kipróbálhatott a parókák segítségével © Facebook

A kemoterápia miatt ugyan kihullott a haja, ez azonban csak rövid időre szegte a lány kedvét. Csökkent ugyan a magabiztossága, azonban rengeteg frizurát kipróbálhatott a különböző parókák segítségével.

Andrea anyja megosztotta lánya történetét és a modellkedéshez fűződő viszonyát több fotóssal és modellügynökséggel, akik közül néhányan boldogan csaptak le a szépséges tinire.

A gyönyörű tinédzser képeit rengetegen osztotték meg a közösségi oldalakon © Twitter

Gerardo Garmendia, egy kórház marketingosztályán dolgozó fotós pedig olyan képeket készített a lányról, immár paróka nélkül, amely ispirációul szolgálhat mindenkinek.

“Szeretném, ha a lányok tudnák, hogy sem a hajuk, sem a külsejük nem annyira fontos, mint a belső, az, ahogy másokat kezelünk. Ha kedves ember vagy, az kívülről is látszik” – mondja a lány, aki szerint “a rák nem veheti el tőlem azt, hogy hercegnő legyek“:

Szólj hozzá

admin