0

Csősz Boglárka újra megszólalt és a földbe döngölt mindenkit

Csősz Boglárka milliárdosfeleség és színésznő anyasággal kapcsolatos fura kijelentéseitől volt hangos a net a hétvégén. Sokan meg is szólták emiatt, most nekik válaszolt egészen kemény hangvételű írásával.

Előzmények:

Csősz Boglárka a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című sorozatában szerepel. Civilben egy milliárdos felesége – és a sorozatban is milliárdosfeleséget játszik egyébként. A Borsban azonban most olyan kijelentéseket tett, amelyek sokaknál kiverték a biztosítékot. Azt mondta, megőrülne egy gyerek mellett, nem tudná elviselni, hogy egész nap otthon ül, gügyög, és a síró gyereket hallgatja. Szerinte hiba lett volna rögtön gyereket szülnie milliárdos férjének. azt mondta, hogy akkor megszűnt volna nőnek és embernek lenni és csak az anyaság maradt volna.

El lehet képzelni, hogy milyen kommentcunamit váltott ki a neten ez a mondat, főleg az édesanyák részéről. Az ügyben ismert emberek is erős kritikával illették Csősz Boglárkát. Dombóvári István például egyenesen “egybite aranyásónak” nevezte, Kormos Anett pedig a következőket írta ki a Facebook oldalán:

Csősz Boglárka válasza:

Csősz Boglárka most Facebook oldalán roppant hosszan fejtegeti, miért volt gáz Dombóvári és Kormos Anett, és, hogy ő miért nem az:

“Kedves Dombóvári István és Kormos Anett, az én gyerekvállalós témámról Dumaszínházat kellett volna összehoznotok, hogy a különálló megszólalásaitok együtt egy kicsit is humorosra sikerüljenek.

István, a hozzászólásod ugyanolyan ’embertelen’ és sexista mint amitől próbáltam óvni magam a cikkben. Az agy kapacitása, átlag 2,5 petabyte egy embernél, a számításaid alapján lábra se tudnék állni! Az EQ-d viszont alacsony lehet az alapján amit írsz. A mondatod tele van frusztrációkkal.

Ha érthetetlen lett volna számodra a mondat, számomra először légy ember, majd nő, majd megkoronázásául anya! Mivel nem vagy se nő, se anya, se színésznő, egyik kategóriában sincs alapod a kérdéshez bármilyen hozzáértő gondolatot fűzni.

Szülés után mint nő, nem csak a rendezőknek hanem az ügynököknek sem kellesz, megszűnsz, csak anyaként fognak rád nézni, kaphatsz szerepeket, de már nem úgy mint előtte! Egy ilyen társadalomban élünk, amit tudom sok embernek fáj kimondani. Az anyaság, ami egy csodálatos dolog egy teljes állást igényel, főleg az elején mindent fel kell adni érte! Az utazásokat, az éjszakázást, a 16-18 óra forgatásokat nem lehet kisbaba mellett vállalni, sem az anya sem a gyerekre nézve nem egészséges!

Ha a műsor nem tetszik nem kell nézni, minden esetre a műsorban a lányoknak nem volt ilyen megalázó stílusuk, mint ahogyan ti ketten külön-külön írtok.

Végezetül kedves Don Quijote, kíméld meg a nőket, nincs szüksége sem az anyáknak sem a nőknek egy férfira hogy egy másik nővel szemben megvédjék, ők kellőképpen tudják magukat képviselni!

Kormos Anett, a hozzászólásod csak a mondandómat húzta alá, nem találtam benne humort. Viszont ha a kommentjeidet csak a nők szítására használtad akkor még csak hozzá se tudok szólni, nem gondoltam volna, hogy még te is így skatulyázol. Jogom van elmondani a véleményemet arról, hogy zavar a gyereksírás, vagy, hogy olyan sok feladatot vállaltunk a férjemmel, hogy nem férne bele egyelőre a gyerek az életünkbe. Én egy konzervatív társadalomban élek, tudom miről beszélek, magamról nyilatkoztam nem a török vagy magyar nőkről általánosságban. Ha újságíró vagy, az alanyod után nézel. A házi feladatot nem végezted el. Én egy olyan férfi mellett vagyok társ aki több tízezer embernek munkát ad, azon kívül, hogy színésznő vagyok egy idegen országban, én magam 30 embernek adok munkát a cégemmel, ha hozzáteszem, hogy ezek az emberek családokat látnak el akkor nagyon sok emberről beszélünk. Nem beszélve arról, hogy független magyar filmeket támogatok pénzzel és ötletekkel, művészek álmait megvalósítva, magyar termékeket forgalmazok külföldön és szervezetek munkáját segítjük!

Az én társadalmi vállalásom ezek után szerintem világos, ha a tietek a rágalom, gyűlölet és erkölcstelenség szítása csak sajnálni tudom azokat akik benneteket olvasnak! Ha a bulvárt veszitek alapul mint témát, akkor nem vagytok jobbak a névtelen kommentelőknél, kicsit többet vártam volna két humoristától! Mindenki foglalkozzon azzal, amiben a legjobb! Haters are gonna hate!”

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.