Dagad a botrány: Náray keményen nekiment Ambrus Attilának! Szerinted igaza van?

Durván nekiesett a Viszkisnek!

Hirdetés

„Tele vele a sajtó és a tv! Nekem meg a kerámiáim vannak tele azzal, hogy őróla bármi is szóljon” – indította a kirohanást Náray a közösségi oldalán. „Emberek! Álljon már meg a nászmenet egy szóra! Hát ő egy rabló (volt)! Mások pénzét vitte fegyverrel el!” – folytatta. Szerinte megérdemli azt, hogy emberhez méltóan bánjanak vele, de az amivé a TV2 emeli az szerinte az egész országra sértő!

Hirdetés

 

„És Attila road-show-zik, interjút ad, celeb lett, megmondó, követendő! Miben? A jó útra térésben? Hát talán kezdjük azzal, hogy nem kellett volna a rossz útra térni! Nem igaz? Úristen! Hogy a magyar médiamunkás mennyire ostoba tud lenni!”

Neked mi a véleményed, tényleg nem kellene így viszonyulnunk a volt rablóhoz?

Megvan az új eszmény- és példakép! Road-show-zik, interjúkat ad. Követendő példa. Azt mondják a jó útra térésben. Talán…

Közzétette: Naray Tamas – 2017. november 19.

forrás

 

 

 

 
Hirdetés


Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Contacts:
Posted by: admin on

4 hozzászólás so far:

 1. Irén szerint:

  Mindenki megérdemel még 1 esélyt!Miért ne????II.János Pál Pápa is megbocsájtott annak a férfinak,aki meglőtte Őt 1981.május 13-án.

 2. Görgényi Sándor szerint:

  Maximálisan egyetértek azokkal akik azt nyilatkozták, hogy letöltötte a büntetését és kapjon még egy esélyt, de könyörgöm azért ne sztároljuk!

 3. Czégány Piroska szerint:

  Azért meg kell hagyni. Hatalmas karakter Ambrus. Most Náray nincs porondon, valahogy hangot ad magának. Na de ilyen gyermeteg módon?

 4. Bogyo Cecilia szerint:

  Ne irigykedjen ra senki becsuletes munkabol el ugyan is kitanulta a keramia targyak kesziteset csodalatos munkai vannak Sepsiszentgyorgyon minden Szenygyorgynapi vasaron ott van a csodalatos munkaival maskulonbe nala aljasabb,semmirevalokbol csinaltak mar hires celebeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.