Dagad a botrány: Náray keményen nekiment Ambrus Attilának! Szerinted igaza van?

Durván nekiesett a Viszkisnek!

Hirdetés

„Tele vele a sajtó és a tv! Nekem meg a kerámiáim vannak tele azzal, hogy őróla bármi is szóljon” – indította a kirohanást Náray a közösségi oldalán. „Emberek! Álljon már meg a nászmenet egy szóra! Hát ő egy rabló (volt)! Mások pénzét vitte fegyverrel el!” – folytatta. Szerinte megérdemli azt, hogy emberhez méltóan bánjanak vele, de az amivé a TV2 emeli az szerinte az egész országra sértő!

Hirdetés

 

„És Attila road-show-zik, interjút ad, celeb lett, megmondó, követendő! Miben? A jó útra térésben? Hát talán kezdjük azzal, hogy nem kellett volna a rossz útra térni! Nem igaz? Úristen! Hogy a magyar médiamunkás mennyire ostoba tud lenni!”

Neked mi a véleményed, tényleg nem kellene így viszonyulnunk a volt rablóhoz?

Megvan az új eszmény- és példakép! Road-show-zik, interjúkat ad. Követendő példa. Azt mondják a jó útra térésben. Talán…

Közzétette: Naray Tamas – 2017. november 19.

forrás

 

 

 

Hirdetés

 
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

4 comments

  1. Mindenki megérdemel még 1 esélyt!Miért ne????II.János Pál Pápa is megbocsájtott annak a férfinak,aki meglőtte Őt 1981.május 13-án.

  2. Maximálisan egyetértek azokkal akik azt nyilatkozták, hogy letöltötte a büntetését és kapjon még egy esélyt, de könyörgöm azért ne sztároljuk!

  3. Azért meg kell hagyni. Hatalmas karakter Ambrus. Most Náray nincs porondon, valahogy hangot ad magának. Na de ilyen gyermeteg módon?

  4. Ne irigykedjen ra senki becsuletes munkabol el ugyan is kitanulta a keramia targyak kesziteset csodalatos munkai vannak Sepsiszentgyorgyon minden Szenygyorgynapi vasaron ott van a csodalatos munkaival maskulonbe nala aljasabb,semmirevalokbol csinaltak mar hires celebeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.