Most derült ki! Orvoshoz kellett vinni Szabó Zsófi kisfiát

Ez derült ki.

Már három hónap telt el azóta, hogy Szabó Zsófi és férje, Zsolti szeme fénye, a kis Mendel megszületett. Szerencsére a kezdeti nehézségek, a sok-sok átvirrasztott éjszaka után már kialakult a napi rutin, s bár még mindig sokszor van fent éjszakánként a baba és a szépséges anyuka, a hasfájós időszaknak vége van, Zsófinak mostanában csak egy dolog jár a fejében: az, hogy jelenleg minden tökéletes – írja a Sorry! magazin.

„Nem tudom leírni máshogy az anyaságot, mint hogy tökéletes. Senki nem készített fel arra az érzésre, amit ez az egész hozott magával. Egyszerűen varázslatos, földöntúli megélni mindezt, ami a fiammal kapcsolatos” – meséli Zsófi a magazinnak, és azt is elárulta, hogy bár nem tartja magát aggódós anyukának, nemrég mégis úgy érezte, el kell vinnie a kis Mendelt a Czeizel Intézetbe, hogy megtudja, minden rendben van-e vele.

Elvégezték a gyermekgyógyászok által is ajánlott csecsemőkardiológiai és az ilyen korban szintén szokásos ultrahangvizsgálatot, megnézték a csípőjét, a hasát és a koponyáját is. „Az EKG-t nagyon élvezte, és azt ahogy a kis tappancsokat ráragasztották. Zsófi – mint minden anyuka – izgatottan várta a diagnózist, ami egyértelműen kimutatta, hogy Mendel teljesen egészsége, erős immunrendszerű kisbaba.

forrás

Szólj hozzá

admin