0

Diana szörnyű titkára derült fény: döbbenetes dolgot tett a nászúton

Balmoral — Diana hercegné (†36) megpróbált öngyilkos lenni a nászútja alatt!

Hiá­ba vették körbe őket fényűző körülmények a Balmoral kastélyban, Károly és a hercegné kapcsolata már az első percekben szörnyű volt. A nászút alatt Diana olyan szintű apátiába zuhant, hogy el akarta dobni az életét, amire tett is egy próbát.

– Annyira depressziós voltam, hogy megpróbáltam felvágni borotvapengével a csuklóimat– mondta Diana egy hangfelvételen, amelyetmost adtak ki.

Halálának 20. évfordulójának alkalmából újra megjelent a Diana életéről szóló könyv, azonban most extra hangfelvételeket is tettek hozzá. A hercegné kizárólag azzal a feltétellel beszélt életének erről a szakaszáról, hogy az író Andrew Morton (64) azt titokban tartja. Most azonban nyilvánosságra kerültek ezek a beszélgetések, és ezekből kiderül, hogy már egészen házasságuk legelején sok gondja akadt a párnak. Diana és Károly herceg 1981. július 27-én házasodott össze, azonban már az ezt megelőző este a hercegné sírva fakadt.

 Kisírtam a szemeimet. Teljesen összeomlottam mindenféle dolog miatt. A Camilla-ügy végig ott lebegett egész kapcsolatunk felett – mondta Diana, elárulva azt is, hogy ekkor a bulimia is jelentkezett nála.

Nászútjukra azonban még nagy reményekkel indult el, ám a vakáció egyre szörnyűbb lett. Bulimiája napról napra rosszabbodott, az egyik pillanatban még boldog volt, majd a másikban sírva fakadt. Folyamatosan egyre vékonyabb és betegebb lett, mindeközben rögeszmésen Károly szeretőjével, Camillával foglalkozott.

– Nem bíztam Károlyban. Azt hittem, ötpercenként felhívja házassági tanácsért – mondta Diana.

Diana nehezen tudta feldolgozni a körülötte lévő hirtelen felfordulást, a folytonosan figyelő szemeket, és férjéből is kiábrándult. Mindez annyira kétségbe ejtette, hogy elhatározta, véget vet életének. Az öngyilkossági kísérlet nyilvánvalóan nem sikerült, de az a felvételekből nem derült ki, hogy miként mentették meg Diana életét, és hogyan tussolták el az ügyet.

Mindenkivel összeveszett a családban

Diana hercegné örömmel fogadta első terhességét, azonban egészségügyi állapota folyamatosan romlott. A bulimia okozta rosszullétekhez csatlakoztak a reggeli émelygések is. A Buckingham-palotában sajnálták Károlyt, amiért ilyen nehéz dolga van a feleségével. Diana a családjával is összeveszett. Édesanyja nem bírta az esküvő körülötti nyomást, ami miatt három-négy évig nem is beszéltek. Ezalatt nagymamája pedig megharagudott rá, mert kihagyta az esküvő szervezéséből.

forrás:http://www.blikk.hu/

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.