Döbbenet, ami kiderült Berki Krisztián szerelméről, Mazsiról

Ezt sokan nem gondolták volna.

Dúl a szerelem Berki Krisztián és Mazsi, azaz Katona Renáta között. Erről már nemcsak közösségi oldalaikon győződhettek meg a rajongók, hanem nemrég az Esti Frizbi adásában is, ahol Hajdú Péter vendégei voltak.

Azt már tudjuk Renátáról, hogy szépségkirálynőből lett sikeres cukrász. Nemrég azonban újabb titok derült ki a fiatal nőről.

Mazsi nemcsak Rubint Réka óráin mozgott rendszeresen, hanem már azelőtt is keményen sportolt, méghozzá profi szinten. Egyik Instagramos bejegyzéséből kiderül, hogy Európa-bajnok karatés volt. Tehát többek között ennek köszönheti remek alakját.

Mint karate európa bajnok, nagyon kedvelem a küzdősportokat 🥋🥊 Sokszor megfordult a fejemben, hogy újra elkezdek versenyezni, de valami miatt mindig lemondok róla, így nem maradt más, mint néha lemenni a terembe vagy ellátogatni sporteseményekre. Ma egy nagyon különleges eseményen vehetek részt, hiszen a Fight Arena az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170 éves évfordulója alkalmából megemlékezik azok előtt, akik a hazáért küzdöttek és életüket áldozták érte🙏🏻🇭🇺 @berkikrisztian szervezőként és műsorvezetőként is részt vesz a gálán! Én személy szerint nagyon büszke vagyok rá❣️ A belépés ingyenes! 16 órától várjuk a kedves vendégeket! Izgalmas este előtt állunk 🥊

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,

forrás

Szólj hozzá

admin