Döbbenet ami a keleti pályaudvar metró kijaratánál történt

Döbbenet ami a keleti pályaudvar metró kijaratánál történt este 18.órakor. Egy 80 éves öreg bácsi a földön feküdt, ömlött a vér a fejéből (és nem részeg volt nem is csöves) nagy nehezen felsegítettem.

Nem tudom mennyi ideje feküdhetett a földön. Mint a bácsi elmondta ő maga is orvos volt egész életében. Az emberek csak úgy elsétáltak mellette, a bkv ellenőr a térfigyelő kamerák, a rengeteg ember végignézte segítség nélkül. Kihívtam a mentőt amire 1 órát kellet várni közben meg vagy 4 x hívva lett a mentő.

Ahol a diszpécser olyan modorral es kikoktatva közölte hogy hát kérjünk segítseget a metrónal a segélyhívón, hogy ott adjanak ruhákat és tegyük a bácsi fejére nem részletezném a tovabbi beszélgetést a diszpécserrel. Nagyon felháborító ahogy viselkedett és hogy 1 órat kellett várni mig a mentő kijött. Mi történt az emberekkel, hogy csak úgy tovább mennek egy földön fekvő vérző fejű ember mellett?Kiváncsi lennék ha ezeknek az embereknek vagy a mentősöknek a hozzátartozójával tőrténne ilyen akkor mit is reagálnának. Szégyelljék magukat. Hálisten, hogy volt egy fiatal párocska akik segítettek mindenben….. Azért talán még vannak normális emberek, a fiatal párocska az volt. Köszönöm nekik…Ria Himics es László Dávid NáraiKérlek osszátok.

forrás

Szólj hozzá

admin