Döbbenetes dolog derült ki Harry herceg és Meghan Markle házassági szerződéséről

Úgy tűnik, hogy végleges a döntésük.

Míg régen elképzelhetetlen volt, addig mára már elfogadottá vált, hogy a párok az esküvő előtt házassági szerződést kötnek. Ez garantálja, hogy ha a kapcsolat mégsem működne, és a felek a válás mellett döntenek, mindketten megtarthatják addig megszerzett vagyonukat pereskedés nélkül. Ez a sztárok körében különösen gyakori eljárás, így senki sem lepődött volna meg, ha Harry herceg és Meghan Markle is aláírnak egy szerződést – írja a Joy.hu.

A párosnál azonban ez szóba sem jöhet! Harry herceg vagyonát megközelítőleg 30 millió fontra becsülik, a férfi azonban egy kicsit sem aggódik emiatt, és úgy döntött, nem hajlandó aláírni a házassági szerződést. Egy ismerőse árulta el, hogy ez még csak fel sem merült a hercegben, nem azon akar gondolkodni, mi lesz, ha elválnak Meghannel.

“Nagyon eltökélt abban, hogy a házassága örökké tartson, ezért nincs szüksége arra, hogy bármit is aláírjon” – nyilatkozta ismerőse. Harrynek eszébe sem jutott, hogy Meghannel problémák merülnének fel, hisz abban, hogy a házasságuk kiállja az idő próbáját. Követi Vilmos példáját, aki szintén nem írta alá a házassági szerződést, mielőtt feleségül vette Katalint.

(Joy.hu)

Szólj hozzá

admin