6

Dr. Lenkei Gábor szerint EZ a rák valódi oka. Ha ezt minden ember tudná, nem lenne senki beteg!

Nem csak a kemoterápiáról beszélt, hanem arról is, hogy miben rejlik a rák, és a rákipar ereje!

Dr. Lenkei Gábor nem szokott finomkodni. Több ízben beszélt már nem csak a rákról, hanem a szoros gyógyszeripai összefonódásról világszerte, mely megakadályozza azt, hogy az emberek megtudják a valódi igazságot.

Számtalanszor kifejtette már álláspontját, miszerint a kemoterápia gyakorlatilag öngyilkosság, és a test különféle mérgekkel való teletömése, majd a halál megvárása.

Hogy mi okozza azonban a rákot, arról egészen más a privát véleménye, mely szembe megy az orvosok hivatalos állásfoglalásával is.

‘Számomra nem az öt éves túlélés jelenti a gyógyulást. Az öt éves túlélést a magam részéről egyfajta statisztikai kozmetikázásnak tartom, amely nem jelent biztonságot a gyógyulni kívánó ember számára. Ha valaki 5 év és egy nap múlva hal meg, akkor már szépen javította a statisztikát. A gyógyulás az gyógyulás. Nem öt évre, hanem a teljes hátralévő, józan ésszel még elvárható élettartamra szól.’ – mesélte.

Dr. Lenkei Gábor meg van róla győződve, hogy a rák pszichoszomatikus betegség, vagyis lelki eredetű.

Pszichoszomatikus. A kifejezés két idegen szóból tevődik össze:

A jelentése: olyan betegség, amely megoldatlan lelki problémákkal kezdődik, és ha ez a probléma az illető számára súlyos, és számára úgy tűnik, hogy nincs rá megoldás, akkor ez a teher egy idő után testi tünetek formájában is megnyilvánul.

A rák szerinte mindig akkor jelenik meg, amikor az ember elveszíti a boldogító célját, céljait az életben. Ilyen lehet egy lelki törés, valakinek az elvesztése, vagy egy nagyobb magánéleti válság, embere válogatja.

‘Ilyenkor az éltető, boldogító célok hiányában az ember, mint szellemi lény, abbahagyja a saját jövője teremtését. A test erre reagál. A test – egyfajta buta reakcióval, egyfajta buta, ügyetlen segítségként – átveszi a jövő teremtését az által, hogy bizonyos sejteket fokozott szaporodásra, burjánzásra késztet. A test úgy viselkedik, mintha újra kellene teremtenie saját magát, hasonlóan ahhoz, amikor az anyaméhben a petesejtből – intenzív sejtosztódás révén – kifejlődött.’ – állítja.

Ha a szív megszakad, a test is megbetegszik?

A rák tehát nem más, mint a szervezet egy furcsa reakciója arra, hogy az adott helyzetben az ember éltető céljai megszűnnek. Ez merőben eltér a modern orvoslás által sulykolt okokkal. Nem akarják, hogy rájöjjünk az igazságra, hiszen akkor jobban odafigyelnének magukra az emberek, és jóval kevesebb rákos beteg lenne.

Sőt, egy idő után megszűnne a rák, és egy betegségmentes, boldog világ várna ránk.

forrás

Szólj hozzá

admin

6 Comments

  1. Meggyozodesem hogy a rak lelki eredetu. Mar egesz fiatal korom ota tudom. Most 64 eves vagyok. Rokonaim, ismeroseim akik meghaltak rakban kivetel nelkul negative lelki traumakkal hadakoztak…Csak az unokahugom Tudott kijonni a rakbol, 16 evesen!! Hala Istennek. A Nagy szerelem biztonsagaban felszinre jott a lelki remenytelenseg.
    Ezek tented. A tenyekkel nehez vitatkozni.

  2. Nem vagyok szakértő de tudom, hogy az agy mindennek a kulcsa.Na és persze nagyon fontos az is, hogy mivel tápláljuk a testet is.Szerintem az emberiség 99%-a nem vállal felelősséget a saját egészségéért. A következmémyek sajnos katasztrófálisak.

  3. Csecsemők ,pici boldog babák halnak mag daganatban,nekik milyen lelki problémájuk volt !

  4. lelki genetikai és ki hol él és mit eszik ès iszik mivel hogyan mikor és mennyi ideig érintkezik ez mind befolyásolja az ember és emberek egészségét.Ez egy összetett probléma a rák és egyéb betegségek, mert minden mindennel összefügg ,mert az egész világban minden mindenre hat ,kölcsönhatásban van minden mindennel mindenki mindenkivel az anyagok molekulák az emberek egymáshoz való viszonyulás,a mikrobák baktèriumok vírusok emberi egó minden kihat mindenre és mindekire,csak ezt a törvényt senki nem veszi figyelembe.pl összödi beszéd kihatot az emberek életère.

  5. Nem vitatom, hogy valaki nagy bánatában megbetegszik, de nem minden daganatos beteg lelki bajok miatt betegedett meg. Ez belemagyarázás a dolgokba. Az én édesapámnak nem volt lelki baja, mégis daganatos beteg lett. (és minden testvére is amiatt halt meg) Ha a fenti állítás igaz lenne, anyukám már nem élne és mégis él hál’ Istennek.

  6. A csecsemő öszze van kötve a szülei energiáival, a szülők tükörképe, azért betegszik meg mert folyamatosan a (lelki és testi) beteg felnőtt rezgéseit átveszi. Nagyobb a felelőség mint sokan gondolnák:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.