2

Durván megalázták Gáspár Bea családját. A helyszínen fog bosszút állni

Elmondta, hogyan.

Egy salgótarjáni kávézóból nemes egyszerűséggel kitessékelték Gáspár Győzőt és lányát Evelint – idézi Gáspár Bea szavait a Ripost. Bea nem az a családanya, aki ezt szó-, mi több, tettek nélkül tűri.

“A minap Evelin és Győző bementek egy új, helyi kávézóba szétnézni egy kicsit. Semmi rossz szándék nem volt bennük, de aztán a tulaj azt mondta: kívül tágasabb. Hogy miért? Azért mert cigányok vagyunk? Nem volt semmi előzmény, Győzőék senkit nem inzultáltak, úgyhogy nem tudok erre gombot varrni, de ha nekik nem kell az az ötezer forintos bevétel, amit ott hagytunk volna – mert jelenleg százezreket nem tudunk kifizetni, egy akármilyen joghurtos kávéra – akkor tudom őket sajnálni. Ezt a sérelmünket úgy fogom érvényre juttatni, hogy én is beülök a helyre, próbáljanak engem kidobni. Azt biztos, hogy én nem leszek olyan kulturált, mint Győző és Evelin! Nekem csúnya szám van, és amit ott a tulaj kapna, azt nem köszönné meg, az biztos!” – mondta el a Konyhafőnök VIP megnyerése, s főzős karrierje beindulta óta a család legbefolyásosabb személyiségeként számon tartott Bea.

forrás

Szólj hozzá

admin

2 Comments

  1. Mikor kell röhögni? Túl sok már ez a gyözik-e paláver.Mint ha nem lenne más fontosabb ebben az országban. El kellene tünni az összes hozzátartozó agyat mosó celebbel egyetemben.

  2. Pontosan ezt akartam mondani, nem kiváncsi ezekre a léhűtőkre senki!!! dolgoznának tisztességesen élnének, akkor nem kellene csalniuk mindenhol! Jólélni azt szeretnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.