Egész Románia a miniszterelnök-jelölt interjúján kacag

Egész Románia Viorica Dăncilă miniszterelnök-jelölt korábbi interjúján kacag.

Hirdetés

Viorica Dăncilă a Román Szociáldemokrata Párt (PSD) miniszterelnök-jelöltje és európai parlamenti képviselő júliusban adott egy nagyon kínos interjút a brüsszeli The Parliament Magazine-nak, ahol a legegyszerűbb kérdések is komoly kihívást okoztak neki.

Hirdetés

A kormányfő-jelölt a következő válaszokat adta:

Hogyan fejezné ki ön három szóban a politikai/vezetési stílusát?

– Megengedik, hogy erre később válaszoljak? Szerintem ez a három dolog az egyensúly, a kezdeményezőképesség, a kommunikáció és a nyitottság más emberekkel szemben.

Milyen személyes döntései vannak önnek?

Hirdetés

– Voltak olyan helyzetek, amikor nehézségekkel küszködtem, de mindig megtaláltam a megoldást. Mindenkinek vannak ilyen pillanatai. Az számít igazán számít, hogy megtaláljuk az erőt magunkban, hogy tudjuk folytatni azt, amit elkezdtünk. Mindig az elveink kell irányítsanak.

Az ön által olvasott könyvek közül melyik volt az, amely a leginkább inspirálta?

– Szeretek olvasni és mindig igyekszem időt találni rá. Szerintem amit olvasunk, az befolyásol minket és a problémamegoldó készségünket is.

A munkatársai közül ki inspirálta önt a legjobban és milyen módon?

– Nincs példaképem az életemben és a politikában sem. Általában megfigyelem azokat az embereket, akikkel együtt dolgozom és igyekszem tanulni a hibáikból.

A karrierje során mi volt a legapróbb változtatás, amit megvalósított, és mégis a legtöbb pozitív hozadéka volt?

– Először a helyi közigazgatásban vállaltam munkát. Keményen dolgoztam és időközben sokat tanultam. Helyi szintről az Európai Parlamentbe kerültem, de a kemény munka és a pozitív jellegű változtatás vágya megmaradt bennem.

Az interjúból jól kitűnik, hogy az EP-képviselő miután időt kért a válaszra vezetői stílusát illetően, három helyett négy tulajdonsággal jellemezte magát. Emellett arra is rájöhettünk, hogy tulajdonképpen nincsenek személyes döntései, ahogy példaképei sem, ráadásul nem igazán tudott válaszolni arra sem, hogy mit olvas. Ezek után sokakban felmerülhet a kérdés, hogy milyen jövője lehet így a miniszterelnök-jelöltnek – fedezte fel a cikket az Origo.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.