0

EGY BUSZSOFŐR KITÁLAL : MŰSZAKI ELŐTT A BUSZRA FELRAKTUK A JÓ KEREKEKET, AZTÁN A VÉGÉN MEG VISSZA TETTÜK A TÜKÖR SIMA FELÜLETŰT !

Korábban írtunk arról a buszról, aminek olyan tükörsimák voltak a kerekei, hogy forgalomba sem lehetett volna, de gyerekeket akart Visegrádra vinni egy 3 napos osztály kirándulásra. Ezen cikk alatt egy kommentelő kifakadt, és leírta, hogy mi zajlik a buszosoknál.

 

Én a Volánnál dolgoztam esztergályosként 2001-2002-ben. Műszakira vittek egymás után több buszt. Egy csoport arra volt ráállítva, hogy a kerekeket cserélje egész nap. A jó gumit felrakták az éppen műszakira elvitt buszra, majd amikor megkapta, lecserélték arra, amivel nem ment volna át műszakin, és ment a jó garnitúra a következő műszakira vitt buszra. Ez ment egész reggeltő, amíg ott voltam 14 óráig. De folytatták, amikor már kifelé mentem a cégtől. Ráadásul, a szerelők véleménye szerint, a 4 évszakos gumi, se hidegben, se melegben nem nyújtja a maximumot. Kellene hogy legen téli, és nyári gumi is a buszokra, és a teher járművekre is! Érdekes, hogy a személyautókra, nincs elterjedve a 4 évszakos gumi. Váltani illik, télen, és nyáron a gumikat!

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.