Egy hajléktalan férfi kórházba került, de a bejárat előtt vártak rá hűséges barátai

Olyan megható jelentnek lehettek szemtanúi egy brazíliai kórház dolgozó, amit valószínűleg soha nem fognak elfelejteni.

Vasárnap hajnalban ugyanis egy César nevű hajléktalan férfi tért be a kórházba, hogy betegsége miatt gyógyszeres kezelést kapjon. Az ápolók arra kérték a férfit, hogy meséljen nekik az állapotáról és a történetéről. Ekkor derült ki mindenki számára, hogy a férfi nincs egyedül.

Kép: thedodo.com

César ugyan szegény, de az anyagiak ellenére igazán gazdagnak mondhatja magát, hiszen a személyzet ekkor vette észre, hogy a bejárat előtt hűséges négylábú barátai várják az ápolásra szoruló férfit, hogy kiengedjék a kórházból.

Kép: thedodo.com

A hajléktalan férfi elmondta, hogy gyakran előfordul, hogy lemond az ételről és inkább a kutyáinak adja azt a kevés élelmiszert, amihez hozzájut. A kutyák egyébként jó állapotban voltak és látszott rajtuk, hogy mennyire szeretik őket. Végig izgatottan, de türelmesen várták, hogy gazdájukat kiengedjék. Sokáig nem is kellett várniuk, hiszen amíg a gazdit gyógyszerekkel kezelték, addig a személyzet beengedte hozzá a kutyákat és együtt is vacsorázhattak.

Kép: The Dodo

César körülbelül egy órát töltött a kórházban, utána hazaengedték őt és úgy sétált el a sötétségben a farkukat csóváló kutyáival közösen.

forrás

Szólj hozzá

admin