Egy órán keresztül fogta az ismeretlen nő kezét, hogy megmentse az életét

Egy 22 éves férfinek, sérült kézzel, több mint egy órán keresztül kellett fognia egy nőt azért, hogy megmentse az életét.

Michael Owen, a 22 éves rögbi játékos éppen hazafelé autózott a barátnőjével. Az angliai Chippenham mellett, az M4 autópálya fölött átívelő hídon, egy nőt vettek észre, aki átmászott a védőkorláton és ugrani készült. „Azonnal lehúzodtam, hogy oda tudjak menni hozzá segíteni. Megfogtam a kezét, és beszélni kezdtem hozzá. Nagyon ideges volt, így mindenfélét mondtam neki, ami csak az eszembe jutott.” – mesélte Owen.


A nő azzal fenyegetőzött, hogy le fog ugrani a hídról, akkor sikerült megnyugodnia, amikor meghallotta, hogy a férfi walesi akcentussal beszél hozzá. A rögbi játékos egy igazi hős, hiszen iszonyú erős kézfájdalma volt, mivel a játék közben súlyos sérülést szenvedett. Ő a fájdalom ellenére is szorosan tartotta a nőt, nehogy megcsússzon és leessen.
A rendőrség lezárta az autópályát, majd két tűzoltó érkezett a híd alá. A nő annyira megvolt rémülve, hogy sokáig nem mert lemászni a hídhoz támasztott létrán, így Owennek még egy órán át kellett tartania. Végül mind a ketten lejutottak.

Szólj hozzá

admin