2

EGY ÖREG NÉNI MEGKÉRDEZTE SZINETÁR DÓRÁT, HOGY MIÉRT HAGYTA ÉLETBEN A DOWN KÓROS BABÁJÁT, DÓRA VÁLASZÁT 40 EZER EMBER KEDVELTE!

A napokban derült ki, hogy Szinetár Dóra kisbabája Down szindrómás. Körbe is járta gyorsan a social médiát a hír, és minél több emberhez jutott el, annál több véleményt lehetett olvasni a kommentek között..

 

A kommentelők 80 %-ban bíztatták, hogy jól döntött, és elismerték, mert nagy dolog amit tett, hiszen az az orvosi bevett szokás, hogy ha a 12. heti vizsgálat során a tarkóredő nem megfelelő méretű, akkor vélelmezhető, hogy Down kóros lesz a kisbaba, ezért ott még van lehetőség a magzat elvetetésére.

 

Az egyik idősebb hölgy kommentelő érdekes stílusban közölte véleményét! Melyet alább közlünk:

 

” A régi időkben az ilyen gyereket kivitték a sztyeppére, és magukra hagyták. A természet elvégezte a dolgát! Dóra még nem tudja, hogy a ilyen gyerekekkel mennyi baj van! Én a 65 éves down szindrómás fiamat nevelem, kisbaba kora óta rám van hagyatkozva, egyedül képtelen enni, inni, tisztálkodni!! ”

 

Dóra válaszolt is neki:

 

” Down kórral lehet élni, az nem egy olyan betegség, ami az élettel összeegyeztethetetlen! Ő is egy érző emberi lény, és soha nem tudnék bántani senkit, főleg nem az én saját gyermekemet! ”

 

Teljesen igaza van Dórának, mindenki megérdemli az életet, és ne más döntsön az ő sorsuk felől. A sors csak erős embereknek ad beteg gyermeket!

 

forrás

Szólj hozzá

admin

2 Comments

  1. Én nagyon tisztelem őket, mindenkinek tiszteletben kellene hagyni a családot.Senki nem tudja mit hoz a holnap egy baleset bár mi le robban akkor el kell dobni. Erőt kitartást kívánunk a családnak legyenek nagyon boldogok, nőjön nagyra legyen sok örömük benne. Tisztelettel.

  2. Nagyon sok erőt, türelmet kívánok a felneveléséhez. Sok örömöt fog okozni- sok esetben többet, mint az egészséges:-((( gratulálok a döntésetekhez!!! A sok negatív emberrel meg nem kel foglalkozni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.