0

EGY POHÁR VÍZÉRT 600 FORINTOT SZÁMOLT FEL AZ OKTOGONON EZ A BISZTRÓ

Ma az oktogon bisz*tr*ban életem leghidegebb, legsemmilyenebb ételélménye előtt szerettem volna inni egy pohár vizet. Ezt szépen és kedvesen jeleztem is az arra járkáló pincér felé.Sajnos csak rossz hírrel szolgálhatott, miszerint ez nem lehetséges, hisz ez egy all you can eat étterem, és ha mindenki csapvizet kérne, akkor senki sem vásárolna ital termékeket.

Ezt meg is értettem, elsétáltam a mosdóba, megmostam a kezem, és ittam a tenyeremből. Majd miután elfogyasztottam a csodálatos ebéd költeményt, megvizsgáltam az éppen felolvadozó meggylevest; elmentem fizetni.

Fizetés közben csodálkoztam, hisz ebédem mellé felszámoltak 200 forintot, amiért nem fogyasztottam italt.(??) Mivel hárman voltunk, ez 600 forintra kerekedett.Megkérdeztem miért. Válaszul rámutattak az igazán megnyerő egész kirakatos matricára, amelyen áraikat hirdetik, és az apró betűs részre alatta, amely leírja, hogy ez tényleg így működik.

Persze nem szembetűnő, későn is csatlakoztam társaimhoz, nem olvastam el. Nem tartom egy korrekt húzásnak, de üsse kő. Mostanra csak egy kérdésem van! Ha fizetek az ital nélküli ételfogyasztásért (??), akkor miért nem kaphatok egy pohár vizet? a csapból. Vajon mennyibe kerül 3dl csapvíz? Ebben nincs logika. Teljesen képtelenség.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.