6

EGY TESCÓBAN DOLGOZÓ HÖLGY KITÁLALT. NA IDE FIGYELJETEK , EZÉRT SZTRÁJKOLUNK, ELMONDOM NEKTEK

Kedves Mindenki..Ma délutàn 16:00-kor megkezdtük a sztràjkunkat..A félreértések elkerülése végett itt nem a vàsàrlók vagy a vàsàrlàs ellen sztràjkolunk hanem Magunkért Csalàdjainkért Kollegàinkért és a Vàsàrlóinkért is illetve a munka körülményeink jobbàtételéért.

 

Sajnos ezt a lehetőséget hagytàk meg szàmunkra..A bérezésünk egy vicc a beosztàsaink a màsik vicc az eszközeink is ebbe a kategóriàba tartoznak..Sokan azt mondjàk magukban vagy le is fogjàk ide írni,hogy akkor lépni kell..De persze abba senki se gondol bele hogy mi akik szeretjük ezt csinàlni nem úgy gondoljuk ahogy ők..Rettenetes dolog úgy kiszolgàlni 6 óràban 200 vàsàrlót,hogy nincs szüneted mert nemtudsz elmenni,mert 3 om kasszàs van veled együtt és mert 6 óràban nem jàr szünet..Legyetek empatikussak megértők…

 

forrás

Szólj hozzá

admin

6 Comments

  1. Én már évek óta tiltakozom a szemét tesco HR politikája ellen, mint vásárló… Beállították az önkiszolgáló pénztárakat, hogy kevesebb embert keljen foglalkoztatniuk. Holott a termék árában benne van a pénztári kiszolgálás is…. Így a tesco jogalap nélkül gazdagodik és növeli az alkalmazottak kiszolgáltatottságát. Persze Magyarországon nincs fogyasztó és jogvédelem, ha orbáncnak fizetnek bármit meglehet tenni 🙁

  2. Igaza van? 89-ben ennek a feudalizmusnak tapsoltak. 90-ben ezt a feudalizmust választották, most is a feudalizmust istenítik. Még is mire számítottak? Mézes madzagra? Azt megkapták 89-ben, a feudalizmus mindenütt így működik. Joga csak annak van aki vagyonos, vagy a vagyonos által bérelt bérenc! Az állítólagos bérenc jogvédők sem az állampolgár, vagy a munkát végző jogait védi, hanem amiért megfizetik, meg a saját önös érdekét. Ajánlom olvasásra a FÁMA 2008 című írásomat a http://velemenyek2.blog.hu oldalon. TENGERPICI 2017.09.10.

  3. Én dolgoztam a TESCó-ban. Igaz nem mint eladó, de egész nap közöttük éltem. A tisztelt megszólaló sajnos alaposan félre beszélt. Mivel voltam hiper és szuper marketban is. Az hogy 6 órára nem jár pihenő ez igaz és nem teskos találmány. A másik dolog pedig, hogy mint kereskedelmi végzettségű csak megjegyzem, hogy a hölgyet egy hagyományos kereskedelmi egységbe kell irányítani ahol valóban dolgozni kell és nem csak feltölteni és néha kasszázni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.