“Együtt kell élni a terrorizmussal!” – a francia elnök hatalmas botrányt robbantott ki!

Manuel Valls francia miniszterelnök szerint sem a terrorelhárítási szervek, sem a titkosszolgálatok nem hibáztak annak az iszlamista férfinak a megfigyelésében, aki keddre virradó éjszaka a Párizstól mintegy ötven kilométerre fekvő Magnanville településen halálra késelt egy francia rendőrparancsnokot otthona ajtajában, majd túszul ejtette és meggyilkolta annak feleségét.

„Lesznek újabb támadások, mert egy olyan terrorszervezettel állunk szemben, amely Szíriában és Irakban visszaszorulóban van, és amely különböző formákban az országainkban lép fel, hogy félelmet keltsen és megossza” a lakosságot – mondta Manuel Valls.

„Más ártatlanok is életüket fogják veszíteni. Nagyon nehéz ezt kimondani, és lehet azzal vádolni, hogy még nyugtalanabbá teszem a társadalmat, de sajnos, ez az igazság. Ezzel egy generációnak együtt kell élnie” – tette hozzá a kormányfő, aki szerint az országnak „legalább 10-20 évig” kell szembenéznie a terrorveszéllyel.

A francia elnök kijelentése hatalmas felháborodást váltott ki. Nógrádi György úgy nyilatkozott, hogy teljes mértékben rossz felfogás, hogy együtt kell élni a terrorizmussal. Tenni kell ellene!

forrás: magyaridok.hu

Szólj hozzá

admin