0

EKKORA CIRKUSSZAL MÉG SENKI NEM ADOTT EL HÁZAT,MINT AHOGY MI TETTÜK! EZ TÖRTÉNT:

Történt nemrég, hogy Anyukámmal új családi házba akartunk költözni, így minden héten legalább 3 érdeklődő jött megnézni a házunkat. 

Van egy kutyám, Ayra, aki egyébként mindig nyugodt, szelíd természetű, – a fajtájához képest nagyon is, ezért nem féltünk bent hagyni őt, ha idegen jött.

 
De mivel Anyu nagyon szerette volna eladni a házat, ezért megegyeztünk annyiban, hogy Ayra bent maradhat, – szájkosárral. Ahány érdeklődő, annyi meglepődött arc, amikor meglátták a kutyámat.
Oké, a kutyám nagy siker volt, imádták, a házat még mindig nem adtuk el..
Aztán egyszer csak megjelent egy idősebb pár, amolyan közép korosztályúak. Az arcukra volt írva a büszkeség, a flegmaság, jómódúság, szóval értitek.

Mindent alaposan lecsekkoltak, ha valami nem tetszett – fintorogtak… Általában fintorogtak. A szobámban ültem, Ayra szundikált mellettem, ők ebbe a szobába jöttek körülnézni a legvégén, a kutyát látván 3x elgondolkodtak átlépjék-e a küszöböt. Végül bejöttek, miért is ne.

Itt se tetszett nekik semmi, Ayra is kedves volt. Elindultak kávézni, megbeszéltek anyuval néhány dolgot.

Utána mi is lementünk. Épp indultak. Anyukám nagyon feszült volt, a másik kettő alapból furcsa, én is ideges voltam, tudtam, hogy Anyukám szóvá teszi majd, amiért bent volt Ayra, a nagyságosoknak pedig nem tetszett. Tehát a levegőben feszültség.
Ayra ezt megérezte, először csak szaladgált, jobban megismerkedett a tagokkal, majd szó szerint a hölgy (szerintem drága) kabátjára szart.

 
A kabát a kanapén pihent. Sikítás, mocskolódás, ott álltak egy bocsánatkérésért, amit sajnos nem kaptak meg, Anyukám röhögőgörcsöt kapott, és olyan rég hallottam őt így nevetni, hogy rám is rám jött.

A két tag kiviharzott egy “ide sem jövünk többet” szöveggel.. A házat pedig megvette egy család, akiket azóta látogatunk, egy 80 éves néni is ott él velük, ha meglátogatjuk őket akkor csakis Ayrával, a néni az udvaron sétáltatja őt és hatalmasakat mosolyog 🙂

Ő itt Ayra:

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.