0

” ELADÓVÁ VÁLT EZ A NÉMET MOCSOK! KÉT ÉVE VETTEM EZT A BETEGÁGYAT, MOST FILLÉREKÉRT TOVÁBBADOM! “

Eladóvá vált ez a német mocsok! Wir leben autos? B@sszátok meg, kinek? Két éve vettem ezt a betegágyat, egyedi autót akartam, meg is kaptam az tuti! Amikor megvettem, imádtam, hogy fütyül a turbó, mikor ki kellett cserélnem, mert el volt repedve, már annyira nem! De az igazi megpróbáltatás decemberben kezdődött, amikor elkezdett rángatni, szaggatni, nem gyorsulni, az alapjárat ingadozni. Természetesen elvittem szerelőhöz, aki szűk 300 ezerért cserélgetett szűrőket, szivattyúkat, hűtőket meg mindent amit úgy érzett, hogy belefér a részére visszaadott 50 százalékos Unixos kedvezménybe, de ez az olasz motorral szerelt germán sz@r csak nem ment.

 

Jött a szakszervíz! Na az b@sszátok meg, az nem vicc! Ott annyi szakértelem van mint nagymamámnak a Fifa 17-ben. De mindig szépen lemosták átadáskor és véleményük szerint apró baja van, szerintük a nyomástartó szelep, meg is csinálták volna, csak szerintük sz@r helyen van. Ezután jött egy másik szaki, aki ránézésre megmondta mi a baj, látszott a szemén, hogy ez a faszi nem sz@rr@l gurigázik! Azt mondta hagyjam ott egy napra és minden fasza lesz.

 

Majd 10 hét múlva, amikor hívott, hogy készen van, a tank szivattyú volt a hiba, de azért tartott eddig, mert a csészét is cserélni kellett. Napokig járt vele és minden ok. De ha mégis baja lesz, akkor valami kis apró sz@rság. Végül is minden k*rv@ anyját kicseréltek, csak azt a szájb@b@szott kis sz@rt nem, és ugyanolyan sz@r mint volt. Imádtam, naponta lemostam, takarítottam, most már csak akkor éri víz ha köpködök. Kérlek benneteket osszátok és vigye innen valaki a picsáb@, mert a hányinger kerülget ha rá nézek.

 

Nagy baja nem lehet, mert a problémát okozó apró sz@ron kívül minden új benne. Az árából már engedni nem tudok, legfeljebb ültetek bele leandert. Kérlek szabadítsatok meg a gonosztól! Jelen pillanatban tökéletesen indul, az alapjárat ingadozik, dadog mint a volt gyakorlati oktatóm, bármeddig elmegy saját lábán, ha van időtök leállni és újraindítani. A szerencsés vevőm, mivel a szőlő és a bor városa, vendégem egy üveg aszúra és egy halászlére!”

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.