0

Elképesztő: Károly herceg így alázta meg Dianát!

Ez tette felesége háta mögött!

Köztudott, hogy Diana hercegnő és Károly herceg házassága nem volt éppen tündérmesébe illő, ám az elmúlt években egyre mocskosabb részletek derülnek ki a kapcsolatukról, amit a királyi család megpróbált titokban tartani.

Károly herceg az esküvő után sem volt képes arra, hogy szakítson a szeretőjével, Camilla Parker Bowles-szal, így a felesége háta mögött próbálta folytatni viszonyát. A halála előtt néhány hónappal Diana azt is bevallotta, hogy egy alkalommal még azt is hallotta, hogy a férje és szeretője szextelefonáltak – így igyekeztek csillapítani az egymás iránt érzett vágyukat, amikor épp nem tudtak találkozni egymással.

Diana sírva vonta kérdőre a férjét, aki csak ennyit vágott hozzá: ‘Csak nem gondoltad, hogy én leszek az egyetlen walesi herceg, aki nem tart majd szeretőt?’

A szívek hercegnője saját maga mesélt az esetről a BBC egyik videósának, akit maga választott ki a királyi család tudta és engedélye nélkül.

– Diana felvette a telefonkagylót, és meglepve tapasztalta, hogy Károly és Kamilla sutyorog a vonal két végén – perverz dolgokat mondtak egymásnak. Diana szerint Kamilla volt a mocskosabb szájú kettejük közül – ennek bizonyításaként pedig elég vulgáris idézeteket is kiemelt a beszélgetésből – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő videós, aki jelenleg is birtokolja a több mint 12 órányi felvételt a hercegnőről.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.