Elképesztő! Vajna Timi döbbenetes dolgot üzenet a választási csalást kiáltóknak – Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert… – Könyörgöm ossza már meg, aki felháborítónak tartja üzentét!

Elképesztő! Vajna Timi megszólalt és döbbenetes dolgot üzenet a választási csalást kiáltóknak – Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert… – Könyörgöm ossza már meg, aki felháborítónak tartja üzentét!

A vasárnapi választást követően egyre többen hangoztatják, hogy választási csalás történt. Különös módon az ország szinte minden pontjáról jelezték, hogy eltűntek az ellenzéki szavazatok. Olyan emberek szólalnak meg a facebook oldalakon, akik a választási bizottság tagjai voltak és állítják csalás történt.

Ma sajtótájékoztatót tartott a Demokratikus Koalíció elnöke Gyurcsány Ferenc, aki több megmagyarázhatatlan ténnyel állt elő.
– választási szoftver elromlása
– kisebb részvételi arány egy fél órával későbbi adathoz képest
– tényt, hogy az urnazárást követően 3 órán át még nem volt semmilyen eredmény

Ezeket az összeesküvés elméleteket valószínű megelégelve szót emelt Vajna Tímea is és a következőket üzente:

Nem értem miért kell elméleteket gyártani egy tisztességes és korrekt választás után. Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert ezen már úgysem tudtok változtatni.Mindig vannak győztesek és vesztesek. Veszíteni is tudni kell. Inkább tekintsen mindenki előre és ne a múlton rágódjon…Véleményem szerint a legjobb kezekben van az ország. A fejlődés útján vagyunk és az ország legnagyobb része tudja ezt és jól döntött vasárnap. Ezúton is gratulálok mindenkinek a döntéséhez.

Kíváncsiak vagyunk nektek mi a véleményetek erről? Ti is üzennétek valamit Timinek? Most megtehetitek! Írjátok meg kommentben! forrás

Szólj hozzá

admin