0

Először beszélt felesége haláláról a híres műsorvezető. Sokkoló, ami most kiderült…

Háromszor is hazaküldték az orvosok, mondván, hogy nincs komoly baja…

A híres brit műsorvezető eddig nem beszélt a felesége haláláról, most azonban szeretné, ha mindenki okulna a tragédiájukból. Simon Thomas felesége, Gemma, tavaly novemberben halt meg vérrákban. A 40 éves nőnek influenzaszerű tünetei voltak, amelyek nem akartak szűnni, ezért felkereste a háziorvosát – írja a Life.hu.

Az orvos megvizsgálta, hazaküldte, majd ugyanez még kétszer megtörtént. Néhány nappal később Gemma olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani, ekkor derült ki: nem influenzás, hanem az akut mieloid leukémia egyik igen agresszív fajtája támadta meg szervezetét, és szinte azonnal meghalt. Simon most kampányol, hogy a háziorvosokat jobban képezzék ki, ugyanis csak ez a kór 2600 embert érint évente Nagy-Britanniában

“A feleségem háromszor ment orvoshoz, és háromszor küldték haza. A házi orvosnál tett utolsó látogatása után 4 nappal meghalt. Segítenünk és képeznünk kell az orvosokat, hogy hamarabb észrevegyék a vérrák tüneteit” – írja a közösségi oldalán a gyászoló műsorvezető.

(Life.hu)

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.