1

EMBERTELEN! KIFOSZTOTTÁK A SÚLYOS RÁKBETEG BÁCSI HÁZÁT, AMÍG Ő GYÓGYKEZELÉSEN FEKÜDT! VALAKI TUD SEGÍTENI RAJTA?! OSSZÁTOK KÉRLEK!

Kedves mindenki!

 

Nem is olyan régen mindent elloptak egy súlyos rákbeteg, 75 éves bácsi Heves megyei házából, amíg az idős férfi Budapesten gyógykezelé­sen feküdt a kórházban. A hontalan kisnyugdíjast egyik kedves ismerőse, Zsuzsa fogadta be Budapesten, de már a hölgy sem képes tovább ellátni a bácsit, mert ő is komoly betegségben szenved. Most gondozottja számára keres a fővárosban lakást, hiszen a bácsi haza már nem tud menni.
A baloldali képen valamikor egy szépen berendezett nappali volt. A jobboldalin pedig az látható, hogy még a gáztűzhelyt is elvitték majd feldúltak mindent.
“A bácsi egész életét ellehetetlenítették, a háza kertjében parkoló gépkocsiját is széthordták, szerszámgépeit, ruhaneműit, házának berendezését, még a kertkaput is ellopták. Szép lassan mindent mozdíthatót kiloptak a házból és a portáról, a tettesek viszont eddig nem lettek meg. Az utcára került volna betegen, ha én nem tudom befogadni. Sajnos már nem bírom az ellátását az egészségügyi ál­lapotom miatt, ezért próbálok más mó­don segíteni neki. Minden általam ismert lehetséges utat végigjártam, de mostmár csak az emberek segítségben bízunk.” 

A beteg bácsinak jelenleg 45 ezer forintos nyugdíjból kell megélnie, sajnos rokonai már nincsenek, idősek otthonában pedig évekbe telne az elhelyezése. Zsuzsa reméli, lesz, olyan aki majd tud segíteni a beteg bácsi elhelyezésében.
Kedves Mindenki!
Aki szeretne és tud segíteni, az Zsuzsával itt tudja felvenni a kapcsolatot: lautlajos@citromail.hu
 
Illetve, hogy többen tudjanak az esetről, kérnénk titeket egy megosztással juttassátok el az emberekhez, sose lehet tudni, hogy honnan érkezik a segítség! Köszönjük! 

Szólj hozzá

admin1

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.