0

Ennek a lánynak egyetlen hibája az életébe került

Megindító videót tett közzé annak a húszéves lánynak a családja, aki saját otthonukban esett össze egy bulival töltött hétvége után. Egyetlen hibát követett el, ez azonban az életébe került.

A húszéves, essexi Amy Vigust szerető, gondoskodó, gyakran jótékonykodó és nagy szívű lányként jellemezte családja. A fiatal a hétvégén Londonba utazott, ahol – ki tudja miért – úgy döntött, kipróbál egy partidrogot. Azt hitte, MDMA-t vesz be (illetve ecstasyt) – azonban valami egész más, végzetes szer jutott a szervezetébe. Miután hazatért, összeesett. Saját szülei élesztették újjá, miközben riasztották a mentőket. Kórházba szállították, ahol kómába esett, majd nem sokkal később elhunyt.

Szülei – három nappal a halála után – a Facebookon tettek közzé egy emlékvideót, ami az elmúlt bő egy nap alatt 2 millió megtekintést, 40 ezer megosztást és sok ezer hozzászólást generált. A család a videóval nem csak azt szeretné elérni, hogy megmaradjon szeretteiben Amy emléke, de a drogok veszélyeire is fel akarják hívni a figyelmet – sikerrel, hiszen az üzenet már most több emberhez jutott el, mint amire számítottak.

“Amy már soha nem ismerheti meg a fájdalmat, amit okozott. Legközelebb, amikor drog közelébe kerülsz, kérlek állj meg egy pillanatra, és gondolj a mi Amynkre, és hibájának következményeire” – hallható a videóban.

“Amynk elkövetett egy hibát, és soha nem fog többé mosolyogni. Amynk halott. Nem fog több karácsonyt ünnepelni, nem fogja megünnepelni a 21. születésnapját.”

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.