Erre senki nem számított! Magyarország a földbe tiporja Brüsszelt! Itt a mindent elsöprő lépés!

A kormány nemzetközi szervezetekhez fordul, mert elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek tartja, hogy az Európai Parlament (EP) Magyarországot támadó határozatában egy terrorizmus miatt elítélt embert menteget – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Hirdetés

  • A magyar-szerb zöldhatár lezárása után illegális bevándorlók Ahmed H. vezetésével Röszkénél támadást indítottak a magyar rendőrökkel szemben
  • Az EP Magyarországot támadó május 17-i határozatában egy terrorista mellé állt a megtámadott magyar rendőrökkel és Magyarországgal és szemben
  • Szijjártó Péter közlése szerint az EP határozata miatt négy nemzetközi fórumhoz fordul a magyar kormány

A külügyminiszter azt mondta: a magyar-szerb zöldhatár lezárása után illegális bevándorlók Ahmed H. vezetésével Röszkénél támadást indítottak a magyar rendőrökkel szemben, akiket órákon át kövekkel, betondarabokkal és üvegekkel dobáltak.

Hirdetés

Hozzátette: az EP Magyarországot támadó május 17-i határozatában ezt a férfit mentegette, vagyis egy terrorista mellé állt a megtámadott magyar rendőrökkel és Magyarországgal és szemben, egy olyan időszakban, amikor Európának minden korábbinál súlyosabb terrorfenyegetettséggel kell szembenéznie.

Szijjártó Péter közlése szerint az EP határozata miatt négy nemzetközi fórumhoz fordul a magyar kormány:

“az ENSZ terrorizmusellenes intézkedések végrehajtásáért felelős munkacsoportjától, az Európa Tanács terrorizmusellenes tevékenységért felelős bizottságától, az EBESZ terrorizmusellenes egységétől, valamint a NATO terrorizmusellenes szekciójától és új típusú biztonsági kihívásokkal foglalkozó divíziójától kérik az EP-határozat vizsgálatát, hogy az mennyire növeli a terrorveszélyt és mennyiben bátorítja az Európában terrorcselekményeket elkövetni szándékozókat.”

A miniszter hangsúlyozta: az EP akkor mentegeti ezt a terroristát, amikor minden európai politikának az emberek biztonságának helyreállítására kellene irányulnia, amikor a NATO-ban is terrorizmus elleni harc a legfontosabb célkitűzés, és azok után teszi ezt, hogy az elmúlt években Párizsban, Brüsszelben, Nizzában és Londonban és Manchesterben is terrortámadásokat kellett elszenvedni.

Hirdetés

Megjegyezte: az EP határozata azt állítja, hogy a férfi nyugtatni akarta a kedélyeket, és „rendkívül szofisztikáltan” tárgyaknak nevezi azokat a köveket, amelyeket Ahmed H. a rendőrökre dobált.

Szijjártó Péter mindezek után megjegyezte többek közt azt is, hogy „nem sírni kell amiatt”, hogy az Egyesült Államok minden eddiginél patriótább gazdaságpolitikát akar folytatni, hanem végre Európának is „fel kell pörögnie”.

forrás: magyaridok.hu
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

2 comments

  1. Nem hiszem , hogy tolerálnunk kellene az agressziv támadásokat az országunk ellen. Nincs egy olyan ország sem a földön , amely eltürné azt ami a határon történt !Természetesen segít Magyarország a rászolókon, de ha valaki eröszakkal közelít felé , azt egyértelmüen vissza veri !
    Mi olyan furcsa ezen az EU-nak ? Minden ország, normálisan megvédi állampolgárait! Magyarország sem tesz másképp!
    Legalább is így kellene tennie Németországnak ,Svédországnak és a többinek akik , pátyolgatják a “menekülteket”

  2. …az Orban kormany legyen kevesbe fuggu a kulfoldi velemenyektol…a hararon attoroket borgolyokkal sorozatban kiloni..kegyetlenul durvan kezelni az eroszakos tarsasagot….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.