Esküvőjük után eltöltötték a nászéjszakát, majd reggel a férj borzalmas dologra ébredt!

A kétgyermekes pár régóta készült életük nagy napjára, szerelmük törvényesítésére. A csodás pénteki esküvőt azonban rettenetes tragédia tette tönkre szombat hajnalban.

Hirdetés

Krzysztof Michalowski csak néhány órával azelőtt vette feleségül szerelmét, és gyermekei édesanyját, Mariola Orcechowskát, mielőtt addigi boldog élete kártyavárként dőlt össze.

Hirdetés

Reggel a férfi felkelt, hogy megetesse a szomszéd szobában lévő kisbabájukat, de mire visszaért, már csak felesége élettelen testét találta az ágyban. Bár a halál okát még nem állapították meg kétséget kizáróan, az első feltételezések szerint Mariola epilepsziás rohamot kapott, ami álmában ölhette meg.

– Bár Mariolának és Krysztofnak két kisgyermeke van, csak mostanra tudták megszervezni az esküvőjüket. Mariola annyira vágyott rá, hogy végre szerelme feleségeként élhessen, de csak egy napig adatott meg neki ez a csoda. Mindannyian tudjuk, hogy nehéz az élet, de ez minden bizonnyal a sors egyik legkegyetlenebb csavara volt. – mondja az elhunyt nő egyik barátja.

Hirdetés

Szívszorító történetüket hallva, a részvétnyilvánításokkal együtt rengeteg pénzbeli felajánlást is kapott az özvegy. Az összetört férfi így hazavitetheti felesége holttestét abba a lengyel faluba, ahol született és nevelkedett, hogy tisztességesen eltemethesse.

De a fájdalmat nem tudja senki kitépni a szívéből.
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!