0

ÉVEK ÓTA KIGÚNYOLJÁK,PEDIG EZÉRT LETT NÉPSZERŰ BORBÁS MARCSI! MEGDÖBBENTŐ!

Voltak, akik szerint infantilis, ahogy a dolgokra rácsodálkozik a műsorvezető. 
Őt azonban ez hidegen hagyja!Felvállalja és büszke rá.
“Ilyenre nem volt példa korábban.”

 

Leginkább természetessége miatt szeretik a nézők Borbás Marcsi. És ennek köszönhetően is futott be – mikor már épp abbahagyta volna a tévézést.
Pedig éppen emiatt kezdetben rengeteg bírálat is érte Borbás Marcsit.

És ő eleinte elég nehezen viselte a beszólásokat, amik miatt kis híján abba is hagyta az egész tévézést. Ráadásul a helyét sem igen találta, mert úgy érezte: sem a híradózást, sem a játékműsorok vezetését nem neki találták ki.

De amikor felajánlották neki a Főtér című műsor vezetését, arra is kapásból nemet mondott. Hisz azt mondták neki: az lenne a dolga, hogy rácsodálkozzon a vidéki életre. Ő pedig, vidéki lányként úgy érezte, nem tudná eljátszani a pesti nagyságát, akit elképeszt, milyen megfejni egy tehenet.

Ám nagy nehezen sikerült őt rávenni egy forgatás erejéig.
– Disznókat etetettünk, moslékot adtunk nekik, amit én a kamerák előtt megkevertem kézzel. Ettől futottam be. A mai értelemben a moslék gusztustalan dolog, de eredetileg leforrázott kukoricadara és főtt krumpli, kimondottan jó illata van. A tévénéző csak annyit látott, hogy a moslékot kézzel keveri ez a lány. Azt a mindenit, ilyenre nem volt példa korábban… Tényleg ezzel futottam be – mesélte egy interjúban Marcsi.

 

És valóban! Azért válhatott egy ország kedvencévé, mert volt egy komoly nézőréteg, amelyik éppen azt értékelte benne, ami miatt korábban sokan támadták: az egyszerűségét és a természetességét.
A Gasztroangyal műsorvezetője azon kevés tévés közé tartozik, aki elárulja,sőt büszke valódi korára.

Neki nincsenek plasztikai műtétei, nem esett túl plasztikai műtéten.
EGYSZERŰEN ÖNMAGA!!

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.