0

ÉVEK ÓTA KIGÚNYOLJÁK,PEDIG EZÉRT LETT NÉPSZERŰ BORBÁS MARCSI! MEGDÖBBENTŐ!

Voltak, akik szerint infantilis, ahogy a dolgokra rácsodálkozik a műsorvezető. 
Őt azonban ez hidegen hagyja!Felvállalja és büszke rá.
“Ilyenre nem volt példa korábban.”


 

Leginkább természetessége miatt szeretik a nézők Borbás Marcsi. És ennek köszönhetően is futott be – mikor már épp abbahagyta volna a tévézést.
Pedig éppen emiatt kezdetben rengeteg bírálat is érte Borbás Marcsit.


És ő eleinte elég nehezen viselte a beszólásokat, amik miatt kis híján abba is hagyta az egész tévézést. Ráadásul a helyét sem igen találta, mert úgy érezte: sem a híradózást, sem a játékműsorok vezetését nem neki találták ki.

De amikor felajánlották neki a Főtér című műsor vezetését, arra is kapásból nemet mondott. Hisz azt mondták neki: az lenne a dolga, hogy rácsodálkozzon a vidéki életre. Ő pedig, vidéki lányként úgy érezte, nem tudná eljátszani a pesti nagyságát, akit elképeszt, milyen megfejni egy tehenet.

Ám nagy nehezen sikerült őt rávenni egy forgatás erejéig.
– Disznókat etetettünk, moslékot adtunk nekik, amit én a kamerák előtt megkevertem kézzel. Ettől futottam be. A mai értelemben a moslék gusztustalan dolog, de eredetileg leforrázott kukoricadara és főtt krumpli, kimondottan jó illata van. A tévénéző csak annyit látott, hogy a moslékot kézzel keveri ez a lány. Azt a mindenit, ilyenre nem volt példa korábban… Tényleg ezzel futottam be – mesélte egy interjúban Marcsi.

 

És valóban! Azért válhatott egy ország kedvencévé, mert volt egy komoly nézőréteg, amelyik éppen azt értékelte benne, ami miatt korábban sokan támadták: az egyszerűségét és a természetességét.
A Gasztroangyal műsorvezetője azon kevés tévés közé tartozik, aki elárulja,sőt büszke valódi korára.


Neki nincsenek plasztikai műtétei, nem esett túl plasztikai műtéten.
EGYSZERŰEN ÖNMAGA!!

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.