Ez a nő minden éjjel a pitonnal aludt. Egyik nap az állatorvos sokkoló felfedezést tett !

Egy történet, amely tragédiába is torkollhatott volna, és megmutatja: nem minden az, aminek gondoljuk, és a dolgok sokkal rosszabbul is alakulhatnak, mint ahogy azt mi eltervezzük.

Egy nő a kígyókért rajong, de annyira, hogy minden éjszaka együtt hált kedvenc óriás pitonjával. Sajnos egy idő után ijesztő dolog történt.
Minden este a kígyó rátekeredett a tulajdonosára és úgy tűnt, hogy nagyon szeret vele együtt lenni. Hidegvér kellett hozzá, az biztos.
De egyik nap, a kígyó nem akart semmilyen ételt elfogadni. Napok, aztán hetek teltek el úgy, hogy a kígyó nem akart enni. A legtöbb gazdi ilyenkor a kedvenc állatot elvinné Dr. Doolittle-hez. A nő is így tett.

Sokkoló, amit az állatorvos mondott!

 

A kígyó azért hagyta abba a táplálkozást mert nagyobb áldozatra tartogatta a hasát. Pontosabban a gazdáját tápláléknak tekintette, azonban az orvos elmondta, hogy azért tekeredett rá minden éjszaka, mivel eddig még nem volt ekkora “táplálékkal” dolga, és fel akarta mérni, hogyan tud majd egy ekkora testet áldozatul ejteni.

 

A “szerelme” csak egy technikai lépés volt, hogy becserkéssze a prédáját.

Valószínű, hogy felmérte a gazdája méretét és súlyát, hogy lassan de biztosan felfalja őt.

 

Most már tudjuk, hogy mi történt ezzel a nővel. Szóval egy jó tanács! Soha ne aludj pitonnal, mert alvás közben lehet, hogy megvizsgálja, hogyan falhat fel téged!

 

forrás

Szólj hozzá

admin