EZ AZ IDŐS BÁCSI MEGLÁTTA, HOGY A TERHES NŐ ROSSZUL VAN A TENGERBEN. ODA MENT, ÉS LEVEZETTE A SZÜLÉST!

Meglehetősen érdekes látvány fogadta azokat az embereket, akik látták, ahogy egy idős úr kiemel egy újszülöttet a vízből, és egy vödörbe teszi, és kiviszi a partra. Mellette egy férfi is látható, aki segített, hogy ez a baba életben maradjon. Ugyanis az idős férfi csak egy idegen szintén, aki levezette ezt a szülést a tengerben Egyiptom egyik városában Dahabban.


A turisták nagyon meglepődtek, de hamar rájöttek, hogy mi történt.A várandós kismama a tengerben szülte meg a kisbabát, mivel ő a természetes szülést preferálja, ugyanis azt vallja, hogy a természetben az állatok is segítség nélkül hozzák a világra az utódaikat, ez miért ne működhetne az embereknél is? Semmilyen gyógyszert nem vett be, még oxitocint se, ami segíthette volna az összehúzódásokat.


Egyébként úgy tartják, hogy a vízben szülés a babának is kellemesebb, mivel a vízben sokkal másabbak az összehúzódások fájdalmai.

Ez az idős férfi egy igazi hős, amikor meglátta, hogy a terhes nő rosszul van és beindult a szülés, azonnal a segítségére sietett, és segített a babának megszületni.

forrás

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Szólj hozzá

admin