Ez azért kemény volt: Így büntette meg a királynő Kamillát az esküvőjén Károly herceggel

Nem tette zsebre a menyasszony, amit kapott.

Hirdetés

A most 69 éves Károly herceg a 70-es évek elején ismerkedett meg Camilla Parker Bowles-szal, akivel gyorsan szerelembe estek. A herceg ekkor még nem állt készen egy házasságra, túl fiatalnak érezte magát. Amikor beállt katonának nem kérte arra a barátnőjét, hogy várja meg őt.

Hirdetés

Mire hazatért, Camilla férjes asszony volt. A figyelme ezután terelődött a számára kiszemelt, Diana hercegnőre, akit 1981-ben feleségül is vett. Bár mindketten megházasodtak, képtelenek voltak a másik nélkül élni, így házasságtörésbe kezdtek. A királynő ezt rossz szemmel nézte. Károly egy évtizeden át csalta feleségét, végül az uralkodó engedélyével elvált.

Alig egy évvel korábban Camilla is szakított a férjével, így látszólag már semmi nem állhatott közéjük. Amikor Diana hercegnő egy autóbalesetben az életét vesztette sokan a királyi családot hibáztatták. Erzsébet királynő ezért évekig nem volt hajlandó még beszélni sem Camilláról – írja a Femcafe.

Hirdetés

Károly herceg évekkel később úgy döntött megpróbálja meggyőzni édesanyját arról, hogy feleségül vehesse szerelmét. Camilla ugyanis folyton azt kérte tőle, vállalja fel őt a nyilvnosság előtt és mutassa be a fiainak, Vilmosnak és Harrynek. A királynő azonban hajthatatlan volt.

Károly csaknem elsírta magát, emlékeztette a királynőt arra, hogy soha nem érdekelte igazán, őt mi teszi boldoggá. Erzsébet királynőnek ekkor lágyult meg a szíve. 2005-ben végül megtarthatták az esküvőt, ám Tom Bower életrajzíró szerint az uralkodó egyetlen szót sem volt hajlandó szólni a menyasszonyhoz. A hivatalos események látogatását pedig még hosszú ideig tiltotta neki.

(Femcafe)
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!