Ez a hétéves kislány lett a közellenség: ellökte a kis György herceget

Ha egészen pikírtek szeretnénk lenni, akkor csak azt mondhatnánk, hogy ami nálunk pár hete a szurikáta volt, az most Angliában hirtelen György herceg lett.

A hercegi család hétvégén igencsak elfoglalt volt, előbb a királynő születésnapján integettek az erkélyről, másnap Vilmos lovaspólómeccsére vitte el Kate Middleton a nagyobbik gyermekeit. Mi is beszámoltunk a kis hercegi piknikről, azonban ki gondolta, hogy pár nap múlva akkora botrány kerekedik a programból, hogy lassan mindenkit állásfoglalásra késztet világszerte.

Történt, hogy előkerült egy videó a domboldalon ücsörgő hercegi famíliáról, amelyen megörökítették, amint György herceget a hétéves unokatesója, Savannah nemes egyszerűséggel lelöki dombról. György herceg elejti a rejtélyes műalkotást, amit szinte az egész meccsen magával hurcolt, és fenéken csúszva ér a lejtő aljára.

Ebből aztán hatalmas botrány lett, mondván, hogy mit képzel Savannah, hogy ilyen durván bánik a kis György herceggel. Egy nappal az eset előtt az egész világ szeme láttára fogta be a korona hármas számú várományosának a száját a himnusz alatt, aztán pedig a lökés. Ez már tűrhetetlen volt, hirtelen mindenki felismerte Savannah-ában a született gonoszt, aki vegzálja a kisebbet, és nem tiszteli a rangot. Egyébként Savannah az örökösödési rangsor 15. helyén áll jelenleg.

Savannah és György herceg a Buckingham-palota erkélyén is összetűzésbe kerültek:

Savannah és György herceg

REXFEATURES

Óriási hisztéria kerkedett, boldog-boldogtalan nevelési tanácsokkal látja el Savannah előkelő anyukáját, sokan verésre buzdítanák a kislány szüleit. Illetve ebben a momentumban sokan máris meglátták a brit korona hanyatlását. Néhányan gyengécske hangon próbálják védelembe venni a kislányt, aki Györgyöt tényleg nagy szeretettel fegyelmezi, de mindeközben mindig óvja és védi Saroltát. Egészen elképesztő, hogy két kisgyerek civakodásából ekkora ügy lett, ők pontosan azt csinálják, amit a gyerekek szoktak. Néha komolyan úgy tűnik, hogy az internet az egyik legrettenetesebb hely a világon.

A világot felkavaró videó:

hirdetés

Ajánljuk

Szólj hozzá

admin