0

EZ MÁR TŰRHETETLEN! MA REGGEL EZT ADTÁK A LAKÓTELEPI BOLTBAN MEGINT A GYEREKEMNEK! MIKOR VISSZAVITTEM ÉS MEGMUTATTAM, A BOLTVEZETŐ CSAK ENNYIT MONDOTT…..

Ez már tűrhetetlen! Ma reggel Ezt adták a Huszár lakótelepi boltban megint a gyerekemnek! Mikor visszavittem és megmutattam, a boltvezető csak ennyit mondott…..

 

Na nézzétek meg mit adtak a Huszár Lakótelepi boltba megint a gyerekemnek! Ez már tűrhetetlen amit ebbe a boltba művelnek és ráadásul már egyet megevett a gyerek mert,nem nézte szegény csak ette.

 

Ha valakinek nem lenne egyértelmű, hogy mi lát, annak elárulom, hogy egy penészes-gombás péksüteményt, amit meggyesnek vettem!

Visszavittem és megmutattam, hogy mit adtak el nekünk. Erre azt mondja a boltvezető: “Ne haragudj, gyere adok egy colát!” – na tudod hova rakd azt a colát!!!!!!!!Be kell záratni ezt a boltot!!!!

Többen mondják, hogy minek vásárolnak ott az emberek, ha ilyet és ehhez hasonló termékeket árulnak! Sajnos kihasználják például, a nehezen mozgó időseket akik nehezen mozognak és a sok kismamát, akik több gyerekkel nem indulnak neki két tojásért vagy egy liter tejért egy másik üzletbe! Így rá vannak szorulva erre a boltra.


Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a történet, talán az illetékesekig is, akik tehetnének valamit, hogy ennek vége lehessen! 

Forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.