0

Ezért menekült Ázsiába Kárpáti Rebeka

Szinte a padlón volt a Jóban Rosszban színésznője, amikor élete legizgalmasabb kihívása találta meg.

Kárpáti Rebeka édesapjával, R. Kárpáti Péterrel vágott bele az Ázsia Expressz című műsorba. Beka a Borsnak mesélt arról, miért vállalkozott az embert próbáló kihívásra.

– Isteni jelnek tekintettem a felkérést. Amikor hívtak, ott ültem egy átmeneti albérletben a kisszéken, sírva, ölemben a kiskutyámmal. Egyedül voltam, se pénzem, se jókedvem. Van olyan, hogy minden összejön -vallotta be őszintén, elárulta azt is, mindennek tetejében a párkapcsolata sem volt kiegyensúlyozott.

– Mielőtt elutaztam, voltak kisebb összezörrenések, de nem miatta mentem el. A műsor után viszont végleg szakítottunk. Miután hazajöttünk, minden jobb lett, minden összejött. Jobban beindultak a munkák, forgatások, minden rendeződött. Dáviddal sajnos szakítottunk, ami nagyon megviselt, de ennek így kellett lennie.Összességében a közérzetem és minden jobb lett. Azóta újból szerelmes vagyok, hamar jött Dani az életemben. Ami azért különös, mert a Dáviddal való szakítás után egyedül akartam lenni. El is utaztam Szlovéniába, ahol egyedül ugráltam a folyóba, kirándultam az erdőben, aludtam egy templom melletti padon, leestem a lóról, indokolatlan dolgokat csináltam. De hiába vágytam a magányt, Dani nagyon gyorsan jött – mesélte a modell-színésznő.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.