Ezért mondta le a turnéját: gyógyíthatatlan beteg Lady Gaga!

“Teljesen le vagyok taglózva” – ezt Lady Gaga saját maga írta ki a közösségi oldalára szombaton, amikor is kénytelen volt közölni a rajongókkal, tíz európai koncertje marad el.

Hirdetés

Az énekesnő koncertjeit szervező cég is kiadott egy közleményt, amelyben leírják, Gaganak olyan súlyos fájdalmai vannak, amelyek “hatással vannak az előadói képességeire”. Azt is leírják, a sztár orvosai tanácsára, pénteken éjszaka hozta meg a döntését.

Hirdetés

“Mindennél jobban imádom ezt a show-t és titeket is szeretlek, de efölött nincs hatalmam.London, Manchester, Zürich, Köln, Stockholm, Koppenhága, Párizs, Berlin és Rio, ígérem, hogy ellátogatok hozzád, de most magamra és az egészségemre kell koncentráljak” – írta.

Most azonban kiderült, van ok az aggodalomra: Lady Gaga-n az orvosok sem tudnak segíteni! 

A fibromyalgia a központi idegrendszert “támadja meg”, ami miatt folymaatos fájdalmakat okoz. Az orvostudomány egyelőre keveset tud róla, így a gyógyításáról is. Alvászavartól kezdve zsibbadást, végtaggyengeséget, is okozhat.

Hirdetés

Sőt, a beteg beszédje is lassúvá, zavarossá válhat. Márpedig Lady Gaga a színpadon ezt nem engedheti meg magának. Korábbi kutatások arra a megállapításra jutottak, ez a betegség főleg azoknál alakul ki, akiket gyerekkorukban bántalmaztak.

A fibromialgia egyelőre gyógyíthatatlan. A tüneteket lehet kezelni, a leggyakrabban pszichológusok segítségével.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!