Ezért mondta le a turnéját: gyógyíthatatlan beteg Lady Gaga!

“Teljesen le vagyok taglózva” – ezt Lady Gaga saját maga írta ki a közösségi oldalára szombaton, amikor is kénytelen volt közölni a rajongókkal, tíz európai koncertje marad el.

Az énekesnő koncertjeit szervező cég is kiadott egy közleményt, amelyben leírják, Gaganak olyan súlyos fájdalmai vannak, amelyek “hatással vannak az előadói képességeire”. Azt is leírják, a sztár orvosai tanácsára, pénteken éjszaka hozta meg a döntését.

“Mindennél jobban imádom ezt a show-t és titeket is szeretlek, de efölött nincs hatalmam.London, Manchester, Zürich, Köln, Stockholm, Koppenhága, Párizs, Berlin és Rio, ígérem, hogy ellátogatok hozzád, de most magamra és az egészségemre kell koncentráljak” – írta.

Most azonban kiderült, van ok az aggodalomra: Lady Gaga-n az orvosok sem tudnak segíteni! 

A fibromyalgia a központi idegrendszert “támadja meg”, ami miatt folymaatos fájdalmakat okoz. Az orvostudomány egyelőre keveset tud róla, így a gyógyításáról is. Alvászavartól kezdve zsibbadást, végtaggyengeséget, is okozhat.

Sőt, a beteg beszédje is lassúvá, zavarossá válhat. Márpedig Lady Gaga a színpadon ezt nem engedheti meg magának. Korábbi kutatások arra a megállapításra jutottak, ez a betegség főleg azoknál alakul ki, akiket gyerekkorukban bántalmaztak.

A fibromialgia egyelőre gyógyíthatatlan. A tüneteket lehet kezelni, a leggyakrabban pszichológusok segítségével.

forrás

Szólj hozzá

admin