0

Ezért nem lett soha Korda Gyurinak és Balázs Klárinak gyereke

Arról faggatták őket miért nem lett örökös…

Kordáék szerelme követendő példa lehet bárki számára, hiszen már évtizedek óta boldog házasságban élnek. Most pedig elárulták, hogy mindezek ellenére, miért nem alapítottak családot.

Balázs Klári egészségéért mostanában elég sokat aggódhattunk, hiszen az énekesnő egyik pillanatról a másikra vágatta le a mindenki által megszokott és közkedvelt szőke frizuráját. Emellett 12 kilót is fogyott, így pedig többen is azt gondolták, hogy a 65 éves sztár valamilyen betegségtől szenved.

 

Nemrég azonban egy interjú során mi magunk is megnézhettük Klárika megjelenését, és valóban – szerencsére – nem úgy tűnik, mint akinek bármilyen baja is lenne. Férjével karöltve örömmel meséltek az életükről, és többek között azt is elárulták, hogy miért nem vállaltak gyermeket:

‘Ezt mindig megkérdezik és elmondom, az életünk ezt hozta, hogy állandóan úton voltunk. Így töltöttünk el tíz évet. Mindig azt mondom, hogy nem a bébiszittereknek akarok gyereket szülni. Egy bizonyos kor felett nem is ajánlott szülni, így alakult de nagyon szeretjük a gyerekeket. Így is teljes az életünk!’ – mesélte az énekesnő a Blikknek

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171011-ezert-nem-szuletett-korda-gyorgynek-es-balazs-klarinak.html

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.