Ezért nem szül milliárdos török férjének gyereket a magyar színésznő:

Csősz Boginak, a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének nem is olyan rég még a többi luxusfeleséget is sikerült elképesztenie, mikor megmutatta azt a palotát, amiben él. Mióta csak hozzáment 47 éves, dúsgazdag férjéhez, jó párszor megkapta, hogy érdekből házasodott, pedig az elmúlt kilenc évben jó pár dologgal bizonyította, hogy nem a pénz motiválta.

Hirdetés

 

Hirdetés

Bogi Törökországban több sorozatban és filmben is szerepelt. Kipróbálta magát független producerként, szépségklinikát üzemeltet és van egy magyar kozmetikai termékeket forgalmazó cége is. Nem csoda, hogy ezek mellett a gyerekvállalást szeretné kitolni, ameddig csak lehet. „Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni” – mondta Bogi a Borsnak.

 

Hozzátette, sok mindent szeretne megtapasztalni az életben, ráadásul, mivel férje sokat utazik a munkája miatt, valószínűleg az idő nagy részében egyedül maradna a gyerekkel. „Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, hogy belebolondulnék.”

 

Bogi ettől függetlenül biztos benne, hogy előbb utóbb ő is szeretne majd gyereket, de azt már most tudja, hogy ezt bébiszitterek nélkül nem tudja majd végigcsinálni. „Nem bírnám a gyereksírást, meg azt, hogy egész nap „lóg rajtam” valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek” – magyarázta a luxusfeleség.

Hirdetés

 

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.