5

FELCSÚTON LAKÓ MAMÁMAT VOLTAM MEGLÁTOGATNI, MIKOR ÖSSZEFUTOTTAM ORBÁN VIKTORRAL. AZT HISZEM EZ A TALÁLKOZÁS ÖRÖKRE BELÉM ÉGETT! EZT GONDOLTÁTOK VOLNA RÓLA?! ÉN NEM!

Sziasztok!
Előre leszögezem, hogy nem akarok politikai vitát gerjeszteni! Történt nem is olyan rég, hogy volt szerencsém váratlanul összefutni Orbán Viktorral Felcsúton, (vicc, de arra laknak mamámék). Épp a felcsúti háza mellett bicikliztem el, mikor jött kifele a kapun. Csodával határos módon nem kísérték testőrök, (én magamat egyébként, ha lehet ilyet mondani politikailag teljesen pártatlannak vallom. ) Tehát nem ez vezérelt, hanem a kíváncsiság. Meg amúgy is, még soha nem fogtam kezet egyetlen miniszter elnökkel sem. Ezt ki akartam pipálni. Tehát ezt nem hagyhattam ki és megpróbáltam, odamentem hozzá, köszöntem és megkérdeztem, hogy van és, hogy mi járatban.
Ekkor jött az, amire soha életemben nem számítottam volna: – Készséggel kezet fogott velem , és mondta, hogy minden rendben, épp megy vissza pestre egy tájékoztatóra és ha nem haragszok most sietne, de ezután barátságosan meg veregette a vállam, majd szép hasznos napot kívánt. Tudom, most sokan nem hiszik ezt el, de ez nem is érdekel, elég ha én tudom, hogy mit éreztem akkor. Tehát igen! Meglepett elnökünk eme pozitív és korrekt reakciója, főleg, hogy a média (jogosan..?) elég negatív fénybe állítja be őt ( ami lehet igaz is, mondom nem érdekel, pártatlan vagyok) de velem ott és akkor korrekt volt) na csak ennyit szerettem volna mesélni nektek. Meglepő volt a találkozás, de még meglepőbb az embersége számomra!
Köszi, hogy elolvastátok,
K.Tamás

Szólj hozzá

admin

5 Comments

 1. Ahogy közeledik a választás idöpontja egyre többen fognak beszámolni a Drâga Vezèr különlegesen empatikus viselkedèsèröl . Látni fogják sok helyen áldásokat is fog osztogatni söt meggyógyit mindenkit a vakok járni tudnak majd ès a sánták látni fognak. Karácsonykor az èlö betlehenben ö lesz Mária, ês gyalog fog átmenni a duna vizèn . Mert elmondhatjuk hogy “itt van már a Kánaán”

 2. Kedves Tamás! Kíváncsisággal olvastam írásodat Orbán Viktorral történt találkozásodról, bár megmondom őszintén, hogy csodálkozom azon, hogy annyira csodálkozol azon, ahogy viselkedett Veled. Miért, mit kellett volna tennie, ha nem azt, amit tett is. Te mit tettél volna egy hasonló szituációban, ha valaki ismerősnek hisz és oda jön hozzád, kezet fog Veled és megkérdezi, hogy vagy? Talán szembe kellett volna köpjön vagy odébb kellett volna lökjön? Hiszen ő is egy ugyanolyan ember – vélhetően – mint Te. A különbség csak az, hogy ő az országot vezeti, Te pedig akkor a biciklidet. Nem kell tehát meglepődnöd azon, hogy ha Te tisztelettel közeledtél hozzá, ő is tisztességesen viselkedett Veled.
  Nem ismerlek személyesen, de ha tisztességes ember vagy, BECSÜLD magadat és senki előtt ne ess hasra csak azért, mert ismert személy.
  Még hadd tegyem hozzá: a sajtó valóban sok mindent ír Orbán Viktorról, negatívat is, de soha nem olvastam olyan, hogy udvariatlan, neveletlen, bárdolatlan lett volna.
  Sok sikert!
  V.Bea

 3. A vállon veregetés világos jele annak, hogy “jól van, öcsi, te is egy vagy az alázatosok közül.”

  Egyszerűbben: A VÁLLVEREGETÉS LEKICSINYLÉS.

 4. Ha már ekkora dumát eleresztesz , ne Orbán budapesti háza kapujának a képét mellékeld !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.