4

Feldühödött gazda traktorjával rombolta le a földjére települt migránsok sátrait! (video!)

Feldühödött a gazda, mert a területén migránstábor alakult. A traktorjával rombolta le a sátrakat. A rendőrség állította őt meg, mivel sok gyermek tartózkodik ott.

 

 

 

 

 

Oszd meg Te is, hogy mások is láthassák!

 

Szólj hozzá

admin

4 Comments

  1. Én úgy gondolom, hogy egy magát embernek nevező személy, nem vetkőzhet ennyire ki magából. Vétlen gyermekeket veszélyeztetett meggondolatlan tettével. A békés megbeszélés híve vagyok. Végtelenül elítélem, a traktoros tettét.

  2. Gráczer Mária szóval szerinted a traktoros családja nyugodtan éhen halhat csakis azért hogy a SAJÁT FÖLDJÉN nehogy megsértse a KÉRETLEN vendégeket ??? Mond csak mivel gondolkozol ??? Annak az embernek MEG KELL müvelnie a földjét ha enni akar nincsen más megoldása. A migránsnak van, áljon meg az első békés országba nem a kilencedikbe ahol nyugodtan tud követelözni és élösködni.

  3. Gráczer Mária nem írom hogy kedves,vidd hozzád őket ja és nyald ki a seggüket,úgy látom ez nem a te Hazád Költözz hozzájuk.

  4. Nemértem a másét szét tiporják a szegények . De ha az én házam előzz letép egy virágot akkor gazember. 56ba idősek fiatalok és gyerekek menekűltek bécsbe ott láger be kerültek és komoj utánjárás révén jutotak cél országba akik befogadták.
    Mamek ojan országba élünkami mek nincs határvédelme.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.