1

Felejtsd el a beültetést! Két hónap alatt új fogakat növeszthetsz, a fogorvos elárulta a titkot

Az elvesztett fogak miatt sokaknak fáj a feje, mert a pótlás egyenként igen nehéz, a foghíj pedig tönkreteszi a mellette növő ép fogakat is. A fogbeültetés lassú, nagyon fárasztó és igen drága beavatkozás, szinte rámegy a páciens élete. Sokat fejlődött a fogászat, de még mindig nincs tökéletes és gyors megoldás erre a problémára, csak keresik az orvosok a kiutat.

 

Az implantátumok sikerének korszaka lassan a múlté, a legújabb fogászati módszerek sokkal jobbak lesznek! Dr. Jeremy Mao felfedezett egy új, csodás módszert! A fogak szerinte képesek újra kinőni, az őssejtbeültetéses módszer alkalmazásával. Az őssejteket a beteg szervezetéből szedik ki, majd beülteik az ínybe, és a kezelés során új fogak nőnek ki. Az orvos szerint mindössze 63 nap alatt ki is nőnek a fiatal fogak a beültetést követően.

Dr. Mao kutatásai azt mutatják, hogy a beültetések igen veszélyesek és sokszor nem sikeresek, mert a ha a beteg teste nem képes befogadni az új anyagot, akkor kilökődik az implantátum, és hiába szenvedte végig a páciens a hosszú és drága kezelést. A saját őssejtet viszont mindig elfogadja a szervezet, és így sokkal kevésbé megterhelően pótolhatók a fogak. A modern orvostudomány segítségével mindenki visszakaphatja a saját fogait, hosszú kezelések nélkül. Dr. Mao szerint a közeljövőben bárki számára használható lesz ez a technológia!

 

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. És mikor lesz ez szép hazánkban elérhető? Nekem, már most lenne rá szükségem. Egy teljes alsó fogsor beültetése kb. mennyibe kerülne?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.