0

Férje csalta meg Kovács Patríciát? – Megszólalt Gusztos Péter

Kovács Patrícia és Gusztos Péter hét év házasság után közösen úgy döntöttek, hogy szakítanak. Gusztos most vállalja a felelősséget amiatt, hogy kapcsolatuk megromlott a színésznővel.

Gusztos elmondása szerint mindketten sok hibát követtek el, „tulajdonképpen szinte az összeset, amit egy hosszú kapcsolatban el lehet követni”.

– Ha nem vagyunk képesek felmérni, hogy nekünk személy szerint mi volt a felelősségünk, el fogjuk cseszni a következőt is – már elnézést a kifejezésért. Ugyanazokat a hibákat fogjuk újra elkövetni. Ezért most már leginkább azzal foglalkozom, hogy nekem mi volt a felelősségem. Mert a hibákat együtt követtük el, de az ősbűnt, az első árulást azt bizony én – nyilatkozta az igenyesferfi.hu-nak.

Elmondta azt is, hogy egy ilyen hosszú kapcsolat vége sosem egyszerű egyik félnek sem, ráadásul rengeteg szálon kötődnek egymáshoz a mai napig.

– Van egy csodálatos kislányunk, létrehoztunk együtt egy alapítványt, ott vannak a kutyák – ezer szálon kötődünk. Egy ilyen kapcsolatot ugyanúgy gyászol meg mindenki, mint egy közeli hozzátartozó elvesztését – mondta a portálnak.

Bors mai számában írt Gusztos nyilatkozatáról: a lap úgy értelmezte a férfi által említett ősbűnt és első árulást, hogy ő csalta meg először Patríciát, amihez a sok közösen elkövetett hiba vezetett.

A házaspár 2017 júliusában jelentette be, hogy útjaik elválnak 9 éves kapcsolatuk után. Kovács Patrícia is nyilatkozott lapunknak szakításukkal kapcsolatban.

(igenyesferfi.huBors)

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.